Deel deze pagina
 • Een mooi nieuw merk bij Varia: Curem

  Een mooi nieuw merk bij Varia: Curem

  Afgelopen weekend stond de beurs in Brussel weer bij ons in de agenda. Brussel is wat mij betreft een van de betere beursen die er te vinden zijn op slaapgebied. Natuurlijk bezoeken we alle beursen maar Brussel heeft toch altijd net de leukste nieuwe trends / producten. 

  Vaste prik, we beginnen ons beursbezoek altijd op de stand van Hilding Anders. Kees kan daar zijn welverdiende tweede bak koffie opslurpen en ik kan vast lekker rondkijken op de stand van Hilding. Die koffie overigens, die is wel erg nodig want we slapen altijd in Brussel, in het Hilton City Hotel op uitnodiging van de beursorganisatie (super geregeld altijd) waar de bedden echt zwaar beroerd liggen. 

  Tijdens het rondkijken op de stand, zag ik ineens wat nieuws... Curem! Een nieuw merk wat gaat worden geintroduceerd op de nederlandse markt per januari 2014. Fris, welness, goede prijsstelling. Tijd om eens verder te duiken in dit nieuwe nederlandse merk. 

  Alternatief voor de bekende merken op traagschuim gebied

  Traagschuim matrassen of beter bekend wellicht: 'drukverlagende matrassen' winnen snel aan populariteit. Een van de remmende factoren daarin is de prijsstelling. Tot op heden zijn er twee grote bekende merken. Kwalitatief beide erg goed. Maar prijstechnisch niet voor iedere portomonee. Goedkopere alternatieven met een goed ligcomfort en een goede duurzaamheid waren wij nog niet tegen gekomen. Natuurlijk zijn er al zat goedkope alternatieven, maar veelal niet duurzaam, laag in schuimdichtheid en dan nog maar te zwijgen over het beroerde ligcomfort. Dat is ook de reactie die we van klanten van terughoren als ze toch een goedkoop exemplaar traagschuim hebben geprobeerd.

  Nu hebben we het toch voor elkaar: Hilding Anders presenteert Curem

  Na uitgebreid liggen keek ik Kees aan en beide hadden we lichtjes in onze ogen. Dit is het: ligt echt goed, ondersteunend maar zonder drukverhoging, betere ventilatie (was zichtbaar in een schuimtest), duurzaam en prijstechnisch een stuk beter. Eigenlijk de drie belangrijkste punten in 1 matras op gebied van slaapcomfort en als we dan naar onze collectie en de vraag van klanten gingen kijken: prijstechnisch ook nog eens perfect. 

  Tweede week januari gaat het binnenkomen. Zo snel kan het gaan zo'n nieuwe collectie. Ik ga maar eens zorgen dat ik alle informatie ga verzamelen, de webshop ga updaten en een nieuwe showroom tekening ga maken. 

  Curem is onderweg en ik kan niet wachten tot we alles klaar hebben staan om je kennis te laten maken!  Vergelijkbare blogs

  • Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

   Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

   Curem een nieuw merk uit de Hilding Anders Groep waar onder andere ook Eastborn, Pullman en Jensen vandaan komen. Een merk vooral gericht op ondersteuning en drukverlaging met daarnaast ook nog eens perfecte ventilatie. Tijdens de introductie van Cur... Lees meer...
  • Nieuw in onze webshop: Curem

   Nieuw in onze webshop: Curem

   Inmiddels is de nieuwe Curem collectie uitgeleverd en volledig opgebouwd in onze showroom. Dit weekend hebben we ook hard doorgewerkt om ook de volledige Curem collectie te plaatsen in onze webshop. Curem is een nieuw Nederlands merk op gebied van dr... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht