Deel deze pagina
 • Riviera Maison Voorjaar / Zomer Collectie 2014 leverbaar

  Riviera Maison Voorjaar / Zomer Collectie 2014 leverbaar

  Zojuist is de nieuwe levering van Riviera Maison bij ons binnengekomen en zijn we druk bezig om alle items te verwerken in zowel de webshop als ook in de showroom. 4 nieuwe thema's met elk dekbedovertrekken en sierkussens om de sfeer geheel af te kunnen maken. 

  Als eerste het Thema Villa Borghese

  Een schitterend en natuurlijk tijdloos dessin wat verwijst naar een rustiek park in Rome dat een serene rust, warmte en romantiek uitstraalt. Een dessin met zachte schaduwen van bladeren in de kleur Silver en op het voeteinde van het dekbedovertrek de tekst "Villa Borghese" geven deze sfeer optimaal weer. 

  Thema Breton Coast

  In het thema Breton Coast tref je de bekende kustplaatsen uit Bretagne. Het thema is uitgewerkt in Wit, Blauw met Rode accenten.

  Thema Amalfi

  Een tijdloos en rustig dessin in een grijze streep.

  Als laatste nieuwe Thema Love Letter

  Het vierde romantische ontwerp 'Love Letter' is een handgeschreven liefdesbrief, met handgetekende hartjes. De voorzijde van het dekbedovertrek is een all-over print. De Achterzijde heeft een witte middenbaan, waardoor het lijkt alsof de brief om het dekbed gevouwen is. Het overtrek is dubbelzijdig te gebruiken en in de kleuren Sand en Black te verkrijgen.

  Verschillende sierkussens van Riviera Maison

  Om de sfeer in de slaapkamer compleet te maken zijn er bijpassende decoratiekussens te koop bij deze thema's. 

  Overige Bedtextiel Riviera Maison

  Ook heeft Riviera Maison verschillende kleuren hoeslakens en een molton in het assortiment. Zowel voor matrassen als ook voor topdekmatrassen.

  Complete collectie Riviera Maison

  Bekijk de nieuwe thema's en de doorlopende thema's in onze nieuwe Riviera Maisn brochure:

  .


  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht