Deel deze pagina
 • Ken je dat? Wedstrijdje dekbed trekken met je partner!

  Ken je dat? Wedstrijdje dekbed trekken met je partner!

  Het was weer flink raak afgelopen nacht. Dekbed werd van links naar rechts getrokken, maar ik geloof dat ik uiteindelijk heb gewonnen. Deze keer dan, want ik kan nog genoeg nachten opnoemen waarop ik de strijd verloor :-) Tijd voor actie!

  De huidige situatie

  Ons huidige dekbed is 240 breed en 220 lang. Kortom gewoon de grote maat dus. En ondanks het ruime dekbed zijn we elke nacht een wedstrijdje met elkaar aan het doen. Wie rolt zich het eerste in het dekbed en wint de strijd....

  Ieder zijn eigen dekbed

  Ieder z'n eigen dekbed? Zeker een oplossing maar echt mooi vind ik dat niet. En erg ongezellig ook! Het opmaken van het bed met twee losse dekbedden is best een kunst om dat goed en mooi voor elkaar te krijgen. Die kunst beheers ik zelf niet voldoende en daarnaast ga ik voor snelheid. S'morgens gewoon het dekbed open op het bed en in de loop van de dag even simpel opmaken.

  Extra breed dekbed

  Er zijn grotere dekbedden namelijk die van 260 x 220, alleen waren daar geen leuke dekbedovertrekken voor beschikbaar. Maar daar is nu een oplossing voor. Auping heeft zijn complete assortiment dekbedovertrekken nu ook op 260 x 220 beschikbaar. Kortom 20 cm extra om te trekken van links naar rechts :-)

  Onze oplossing

  Het eerste wat ik ga doen: een nieuw dekbed bestellen op de maat 260 x 220. Twee nieuwe overtrekken erbij zoeken en hopen dat de strijd daarmee is opgelost. Op naar 20 cm meer dekbed :-)  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht