Deel deze pagina
 • Help jij mee onze webshop te verbeteren?

  Help jij mee onze webshop te verbeteren?

  Collega Barbara is hard bezig met alle producten verwerken in de webshop en ik ben samen met de webshop-bouwer bezig om de webshop steeds weer een stukje beter te maken. Maar op een gegeven moment begin je toch een soort van blind te worden voor je eigen webomgeving. Tijd om de hulp van onze bezoekers in te schakelen. 

  Nieuw in de webshop

  Naar aanleiding van enkele opmerkingen van klanten hebben we de volgende aanpassingen gedaan: je kunt vanaf nu zien of een product in de showroom te bekijken is of dat het een internet only product is wat wij als service kunnen leveren. Daarnaast staat nu ook de levertijd per product vermeld. 

  Jouw feedback

  Welke informatie heb jij nodig in de webshop. Wat zou jou kunnen helpen om je aankoop op een prettige manier te kunnen doen via de webshop. Kortom waar kunnen wij onze webshop nog verbeteren?

  De beste tips zullen we belonen

  De leukste, beste en nuttigste feedback zullen we belonen met een mooie dekbedovertrek uit ons assortiment. Natuurlijk maken we een blogje met alle tips verzameld en de actiepunten die we gaan ondernemen vanuit de feedback. 

  Geef je feedback in onderstaande facebook reactie of stuur een mail naar lisette@passievoorslapen.nl

  Ik ben benieuwd naar je mening!  Vergelijkbare blogs

  • Nieuwe uitzending Passie voor Slapen TV Januari 2014 online

   Nieuwe uitzending Passie voor Slapen TV Januari 2014 online

   Vanaf aankomende maandag te bekijken op Alphen Stad TV maar natuurlijk als eerste online op onze website: De nieuwe uitzending Passie voor Slapen TV van de maand Januari 2014. Zoals je waarschijnlijk zult weten, komen we elke maand met een nieuwe uit... Lees meer...
  • Wij gaan werken met klantenvertellen.nl

   Wij gaan werken met klantenvertellen.nl

   Waar ik zelf echt van wakker kan liggen? Een klant die niet tevreden is.  Overal waar mensen werken, gaat weleens iets fout. En dat is bij VariaPassie voor Slapen niet anders. Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om die kans zo klein mogelijk t... Lees meer...
  • Nieuw: een kijkje in de showroom op onze website

   Nieuw: een kijkje in de showroom op onze website

   Voordat je een winkel voor de eerste keer gaat bezoeken, weet je natuurlijk nooit wat je zult aantreffen. Is het de moeite waard om te gaan rijden en je tijd te investeren. Wij zijn er natuurlijk van overtuigd dat dat zo is. Maar om je meer zekerheid... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht