Deel deze pagina
 • Breaking News: 3 weken levertijd op je nieuwe Auping bed

  Breaking News: 3 weken levertijd op je nieuwe Auping bed

  Je nieuwe bed is besteld en dan begint het grote wachten. Vaak is de levertijd van je nieuwe bed tussen de 6 en 8 weken. Das best lang wachten. Auping is de afgelopen tijd bezig geweest met het optimaliseren van zijn productieproces en dat is gelukt. Vandaag komen we met het goede nieuws dat de Auping producten een levertijd hebben van 3 weken. 

  3 weken levertijd op Auping bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems

  Het lange wachten na je bestelling is voorbij. Auping garandeert levering met 3 weken. Dat wil zeggen dat de bestelling ook direct moet worden gedaan bij Auping. En natuurlijk hebben wij van Varia Passie voor Slapen ons proces daarop aangepast. Jouw Auping bestelling gaat dezelfde dag nog Online direct naar Auping toe. 

  Voorwaarde 3 weken levering

  Op het moment dat de bestelling bij ons de deur uit is gegaan (online), gaat de bestelling direct het productieproces in. Wijzigingen zijn dan ook niet meer mogelijk. Kortom heb je nog enige twijfel over de kleur, de maat of andere items binnen jouw bestelling, dan zet onze slaap adviseur de bestelling nog niet definitief door. Pas op het moment dat alle twijfel weg is en de bestelling definitief, dan gaat de drie weken levertijd ook in. 

  Vragen over de levertijd

  Heb je vragen over de actuele levertijden van verschillende merken, producten of je eigen bestelling? Schroom niet contact op te nemen. Wij kijken graag de actuele verwachtingen van levering voor je na!

  Correspondentie van Auping zelf over de kortere levertijden

  Auping klaar voor een duurzame en succesvolle toekomst
  Met de ingebruikname van onze droomfabriek zijn wij klaar voor de toekomst. Onze nieuwe locatie maakt het ons mogelijk onze vooruitstrevende ambities op het gebied van duurzaamheid waar te maken. In de nieuwsbrief van 20 februari jl. heeft u hier al uitgebreid over gelezen.
  Naast duurzaam produceren willen we uiteraard ook verder groeien en succesvol blijven. Beter gezegd: we willen nóg succesvoller worden! Dát zijn onze ambities. En wij zijn ervan overtuigd dat wij ze waar kunnen maken. Hoe? Onder meer door alle bedden in een voor onze branche uitzonderlijk korte tijd te leveren, terwijl ze voor elke klant 'op maat' worden samengesteld. Niet meer een paar maanden wachten op je nieuwe bed, maar binnen 3 weken kunnen slapen in je nieuwe Auping!

  Waarom een kortere levertijd? 
  De consument is, onder andere door internet, steeds meer gewend aan snelle leveringen. Een groot deel van online bestelde goederen heeft men de volgende dag al in huis. In dat opzicht loopt de meubelbranche flink achter. Hoe vaak krijgt een klant niet te horen dat hij 8 tot 12 weken op zijn bestelde goederen moet wachten? Het drastisch verkorten van de levertijd naar 3 weken levert ons een grote voorsprong op in onze branche. Daar plukken zowel u als wij de vruchten van!  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Kees Goddrie

  Kees Goddrie

  Dit blog is geschreven door Kees Goddrie. Klik hier voor meer blogs van Kees Goddrie, of klik hier om meer te weten te komen over Kees Goddrie.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht