Deel deze pagina
 • Deze week extra aandacht voor en acties met: Auping

  Deze week extra aandacht voor en acties met: Auping

  Deze week staat het merk Auping geheel centraal bij Varia Passie voor Slapen. Drie verschillende boxsprings nu extra voordelig geprijst, de nieuwe Auping Bedtextiel collectie folder is uit, we starten met de Auping showroom opruiming en last but not least: Auping Criade is gearriveerd!

  Lopende acties Auping:

  De Dublin, de Dublin Maximus en de Boxton zijn extra aantrekkelijk geprijst. Bekijk de drie modellen in onze advertentie of in de acties en bezoek de showroom om jouw ideale boxspring op maat te laten samenstellen.  

  .

  Showroom opruiming Auping:

  De nieuwe Original, de nieuwe Essential, de nieuwe Criade, ze staan allemaal klaar om de showroom in te gaan. Maar eerst moeten we plaats maken. In totaal hebben we 6 verschillende showroom-modellen staan die plaats moeten gaan maken voor de nieuwe collectie. De modellen zijn nog maar 2 maanden oud en zien er werkelijk als nieuw uit. Breng een bezoek aan onze showroom en kijk of 1 van deze mooie Auping modellen zou passen bij je wensen. Nu tot 50% voordeel op de showroom-modellen.

  Nieuw in onze collectie, Auping Criade: 

  Wat zijn de nieuwe Criade boxsprings van Auping ontzettend mooi geworden. De mogelijkheden zijn eindeloos om ze te kunnen aanpassen aan je eigen wensen. Inmiddels staan ze in onze showroom en laten we je graag alle mogelijkheden zien.

  Nieuwe collectie bedtextiel van Auping:

  Frisse kleuren, mooie dessins en werkelijk voor elke stijl een leuk item te vinden. Dat is een goede omschrijving van de nieuwe Auping Bedtextiel collectie. Bekijk een selectie in onze folder:

  .


  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht