Deel deze pagina
 • Nieuw: Auping Original bedsysteem

  Nieuw: Auping Original bedsysteem

  De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. En dat is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Zowel bedbodem als matras zijn ergonomisch volledig af te stemmen op jouw lichaam.

  De Auping Original: het ontwerp en de mogelijkheden

  De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. En dat is precies wat nodig is voor een goede nachtrust, waardoor je de volgende dag weer fris en energiek wakker wordt. Zowel bedbodem als matras zijn ergonomisch volledig af te stemmen op jouw lichaam. 

  Met het nieuwste bedmodel van Auping, de Original, kies je voor de perfecte basis van een ventilerende spiraalbodem. En dankzij de meer dan 10.000 drukpunten wordt je lichaam optimaal ondersteund. Gecombineerd met een matras die is afgestemd op jouw lichaam, slaap je op de perfecte basis.

  Het Frame en de bedbodems:

  Het frame van de Original en de spiraalbodems zijn uitgewerkt in een design achtige uitstraling. De kleur van zowel bedbodem als het frame is Deep Black. Het frame is verkrijgbaar in twee hoogtes (de hoge versie biedt extra comfort). Voor de bedbodems bestaan ook verschillende versies: vlak, handverstelbaar, automat gasveer of verschillende elektrische versies. 

  Het hoofdbord:

  Maak je Auping Original compleet met een hoofdbord, in de stof en kleur van jouw keuze. Bij elke bedmaat hebben we een passend hoofdbord. Het hoofdbord kan precies gelijk lopen met het bedframe en bedbodems. Ook is het mogelijk een kleine oversteek te hebben. 
   

  De matrassen:

  Het comfort van de matrassen is geheel aan te passen aan je eigen wensen. De Auping collectie heeft vele verschillende soorten matrassen met elk hun eigen comfort en hardheid. 
   

  De Auping Original: prijsvoering

  De Original is verkrijgbaar in een 1- en 2-persoonsuitvoering. Een 2-persoons vlakke Original zonder hoofdbord met 2 Dublin matrassen is al verkrijgbaar vanaf € 1.815,-. Het bed is verkrijgbaar met een vlakke of verstelbare bodem, hoofdbord in twee afmetingen en in diverse stoffen en kleuren. Accessoires zijn apart verkrijgbaar. De Auping Original is vanaf april 2014 beschikbaar in onze showroom.  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht