Deel deze pagina
 • Nieuws / blogs op gebied van slapen week 26

  Nieuws / blogs op gebied van slapen week 26

  Dagelijks zijn we hard bezig met onze passie. Overdag ons bedrijf: Varia Passie voor Slapen en in de nacht brengen we het graag zelf in de praktijk: slapen en het liefst een uurtje of 7 a 8 :-) Natuurlijk komen wij tijdens ons werk van alles tegen op gebied van nieuws of leuke blogs over slapen. Maar ook tijdens de avonden als we zelf even lekker aan het surfen zijn. Dit nieuws en deze blogs gaan we vanaf deze week wekelijks delen op onze website.

  Nieuws en blogs van week 26

  De weken hiervoor was slaap echt een hot topic. Giel ondernam een recordpoging (die slaagde) van 190 uur of meer radio maken. Wat eigenlijk in elk artikel wel naar voren kwam is dat het ontzettend ongezond is om weinig te slapen. Er gebeurde tijdens zijn recordpoging ook heel wat dingen waaruit bleek dat de concentratie hard achteruit ging. 

  Deze week is alle commotie weer gaan liggen omtrend het niet slapen en kwamen wij de volgende artikelen tegen: 

  MET DEZE TIPS KUN JE NET IETS LANGER IN BED BLIJVEN LIGGEN
  Kleding klaar leggen voor de volgende dag, voor de handliggende tip maar inderdaad dat kan de nodige tijd schelen. Niet douchen in de ochtend: ook dat kan tijd schelen, maar douchen zorgt ook voor lekker fris wakker worden die sla ik even over.

  Lees het complete artikel: Met deze tips kun je net iets langer in bed blijven liggen  

  7 DECORATIETIPS VOOR EEN BACK TO BASIC SLAAPKAMER
  De VT Wonen Basics (speciale editie) is net weer uitgekomen. Natuurlijke tinten, zwart, wit, grijs. Allemaal heel erg basic maar wat een mooie composities waren er te zien in die editie. Wil je nou zelf ook een slaapkamer zoals in de magazines of de mooie plaatjes op Pinterest? 

  Lees het complete artikel: 7 decoratietips voor een back to basic slaapkamer  

  IDEAAL: EEN WEKKER DIE JE WAKKER MAAKT MET EEN KOP KOFFIE
  Wakker worden, wat ons betreft een van de lastigste momenten van de dag. Prettig als dan je wekker gelijk een bak koffie neerzet. Helaas zo letterlijk doet deze wekker dat nog niet, maar het idee zou wel geweldig klinken.

  Lees het complete artikel: Ideaal: een wekker die je wakker maakt met een kop koffie  

  8X EEN BADKAMER EN SLAAPKAMER IN 1
  Gelukkig moet er wat te dromen blijven. Een van die dromen is toch wel de badkamer met slaapkamer in 1. En dan natuurlijk ook nog het liefst een leuke inloopkast erbij. In dit artikel 8 leuke voorbeelden van een badkmaker en slaapkamer in 1. Ik droom alvast even verder....

  Lees het complete artikel: 8x een badkamer en slaapkamer in 1

  CREATIEF MET NACHTKASTJES
  Het nachtkastje uit dezelfde collectie als je bed? Natuurlijk is dat een optie. Maar tegenwoordig zien we een duidelijke trend waarin er juist spannende combinaties worden gemaakt. En kijk hoe leuk dit kan uitpakken:

  Lees het complete artikel: Creatief met nachtkastjes  

  Wij gaan komende week het nieuws, de blogs en alle andere informatiebronnen weer goed in de gaten houden. Volgende week vrijdag weer een overzicht....   Vergelijkbare blogs

  • Slapen tijdens je vakantie

   Slapen tijdens je vakantie

   Voor veel mensen staat de vakantie bijna voor de deur. Het grote aftellen gaat beginnen. Ik zie mijzelf straks al helemaal genieten op onze vakantie bestemming. Er is maar 1 maar..... die bedden op vakantie dat vind ik echt wel een puntje.  Je... Lees meer...
  • ik ga op vakantie en neem mee?

   ik ga op vakantie en neem mee?

   Elk jaar na de vakantieperiode hoor ik in de showroom: ik heb zo lekkergeslapen tijdens de vakantie, wat een heerlijk bed. Elke keer ben ik weerverbaasd als ik dat van een van onze klanten hoor. Ik maak dat zelf namelijk  nooit mee. Of ik h... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht