Deel deze pagina
 • Wijziging productnaam Auping Mistral kussens en dekbedden

  Wijziging productnaam Auping Mistral kussens en dekbedden

  Vanwege juridische redenen zal er een wijziging in de Auping dekbedden en hoofdkussens collectie gaan plaatsvinden. De producten zelf zullen ongewijzigd blijven. De Auping Mistral dekbedden en de Auping Mistral kussens zullen voortaan de naam Auping Climat dekbed en Auping Climat Hoofdkussen dragen.

  Wat zijn de veranderingen in de Auping collectie Mistral:

  Het product Auping Mistral dekbed zal geheel dezelfde product eigenschappen houden. De enige wijziging is de naam van het product. 

  Het product Auping Mistral hoofdkussen zal geheel dezelfde product eigenschappen houden. De enige wijziging is de naam van het product.

  Inmiddels hebben wij deze wijzigingen doorgevoerd in onze webshop en de producten zijn dus vanaf heden onder de nieuwe naam te vinden: Auping Climat Hoofdkussen en Auping Climat Dekbed. 

  De officieele verklaring van Auping:

  Direct de producten bekijken in onze webshop: 

      Vergelijkbare blogs

  • De Wintersale gaat van start!

   De Wintersale gaat van start!

   De feestdagen komen nu echt dichtbij. Het nieuwe jaar staat te trappelen. Tijd om te gaan starten met de Wintersale! Speciaal voor de wintersale hebben we een folder uitgebracht met een selectie van alle items die je tijdens de Wintersale in onze win... Lees meer...
  • Deze week extra aandacht voor en acties met: Auping

   Deze week extra aandacht voor en acties met: Auping

   Deze week staat het merk Auping geheel centraal bij Varia Passie voor Slapen. Drie verschillende boxsprings nu extra voordelig geprijst, de nieuwe Auping Bedtextiel collectie folder is uit, we starten met de Auping showroom opruiming en last but not... Lees meer...
  • Breaking News: 3 weken levertijd op je nieuwe Auping bed

   Breaking News: 3 weken levertijd op je nieuwe Auping bed

   Je nieuwe bed is besteld en dan begint het grote wachten. Vaak is de levertijd van je nieuwe bed tussen de 6 en 8 weken. Das best lang wachten. Auping is de afgelopen tijd bezig geweest met het optimaliseren van zijn productieproces en dat is gelukt.... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht