Deel deze pagina
 • 12 juli 2014 Tempur Slaapadviesdag bij Varia Passie voor Slapen

   12 juli 2014 Tempur Slaapadviesdag bij Varia Passie voor Slapen

  Een nieuw matras koop je ongeveer eens in de 10 jaar. Logisch dus dat het best een lastige keuze is uit het overweldigende aanbod. Wij werken natuurlijk met onze 90 nachten slaapgarantie, dus zonder risico een aankoop doen. Bevalt het na die 90 nachten niet dan gaan we samen opzoek naar een andere mogelijkheid. De Tempur Slaapadviesdag hebben we speciaal georganiseerd om alle vragen die je zou kunnen hebben aan de experts te vragen in onze showroom. 

  Tempur Slaapadviesdag 12 juli 2014

  Onze eigen Slaapadviseur en eigenaar Kees Goddrie is natuurlijk aanwezig. Maar ook namens Tempur is Frans Born aanwezig. Samen zorgen deze twee heren dat alle vragen, alle adviezen en alle mogelijkheden geheel doorgenomen kunnen worden. De gehele collectie is te bekijken en te testen in onze showroom en ook hebben we een super mooie en scherpe actie aan te bieden op de collectie van Tempur. 

  12 juli 2014 van 10:00 uur t/m 17:00 uur. Staan onze mensen en die van Tempur graag klaar!

  Tempur Slaapgarantie

  Tempur is toch wel een andere manier van slapen. Je lichaam zal er aan moeten wennen. Maar eenmaal gewend, horen we van veel klanten dat ze nooit meer wat anders zouden willen. Maar ja, is dat ook van toepassing op jouw situatie? Bij Varia Passie voor Slapen krijg je de kans om dat uit te testen. Je aankoop wordt volledig geplaatst en dan ga je 90 nachten slapen. Dat is ruim en lekker de tijd om echt te ervaren of slapen op Tempur past bij jouw wensen en eisen. Niet tevreden? Dan bezoek je onze showroom en gaan we samen opzoek naar andere mogelijkheden. 

  Langskomen of afspraak maken?

  Onze ervaring leert dat het druk kan zijn op de Tempur Slaapadviesdag. Wij hebben de gehele dag de tijd en onze openingstijden zijn niet heilig. We gaan gewoon door tot de laatste klant is voorzien van de gevraagde adviezen. Wil jij zeker weten dat je op een bepaald tijdstip direct geholpen kan worden? Maak dan een afspraak via onderstaand formulier (wij nemen dan direct contact op om een afspraak te maken):   Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht