Deel deze pagina
 • Een preview van de nieuwe collectie bedtextiel herfst / winter 2014

  Een preview van de nieuwe collectie bedtextiel herfst / winter 2014

  Inmiddels is de herfst in volle gang bezig en maken we ons op voor de winter. De ideale seizoenen om heerlijk te genieten van een mooi gestyled bed. De nieuwe najaarscollecties van de verschillende merken brengen weer enorm veel nieuwe en mooie overtrekken. 

  Afgelopen weken in de bus gevallen de preview van de najaarscollectie van Beddinghouse. Heerlijke warme kleuren om het bed weer volledig in je eigen stijl klaar te kunnen maken voor de winter. Vel gekleurd met bloemen, mooie ethnische printen, bonte teksten of juist een strakke ruit, aan iedere stijl is gedacht. 

  Bekijk de najaarsfolder met de nieuwe herfst / winter bedtextiel collectie:

  .

   

  Mijn persoonlijke favoriet: De Sparkling van het merk Kardol & Verstraten. Past enorm goed bij de komende feestdagen en geeft een mooie glamour sfeer aan je slaapkamer.

  Natuurlijk zijn alle verschillende nieuwe overtrekken te bekijken in onze winkel!  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht