Deel deze pagina
 • Herfst / Winter collectie 2016 Riviera Maison Bedtextiel

  Herfst / Winter collectie 2016 Riviera Maison Bedtextiel

  Eindelijk is het weer zover..... de nieuwe bedtextiel collectie van Riviera Maison voor aankomende herfst / winter (2015/2016) is weer uit. We gaan wederom een super leuke collectie tegemoet. Eindelijk het lang verwachte vervolg op het succesvolle dessin van Long Island maar dan nu met een winters tintje (Starry Night Dekbedovertrek). Een mooi en klassiek overtrek met handgetekende pentekeningen van Nico Thijsen, het vrolijke family thema en het knusse oxford overtrek. 

  Nieuw voor deze collectie van Riviera Maison Bedtextiel

  Voor het eerst is de collectie ook te krijgen voor de extra brede dekbedden op 260 breedte. De maat komt nog niet erg veel voor maar begint langzamerhand in steeds meer slaapkamers door te breken. Toch wel prettig dat extra beetje breedte zodat je niet meer in gevecht hoeft samen om eens stukje extra dekbed :-) Nog niet alle dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar op de 260 maat maar het begin is er!

  Welk dessin zou het mooiste staan in jou slaapkamer?

  Ik heb mijn overtrek voor dit seizoen alweer in bestelling staan en kan niet wachten op de avond dat ik hem schoongewassen op mijn bed heb liggen. Maar welk van de dessins past nou het leukste in jouw slaapkamer? 

  Bekijk snel onderstaand de verschillende nieuwe overtrekken uit de Riviera Maison Bedtextiel collectie van aankomende herfst en winter:

   

         Vergelijkbare blogs

  • Riviera Maison Bedtextiel Feestdagen actie

   Riviera Maison Bedtextiel Feestdagen actie

   Zojuist bij de drukker vandaan en in de aankomende twee weken in de brievenbus: Riviera Maison Bedtextiel feestdagen actie folder. Met het bedtextiel van Riviera Maison tover je je slaapkamer zo om naar een luxe hotelkamer. Riviera Maison collectie... Lees meer...
  • Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Goed nieuws voor de fans van Riviera Maison: het over populaire dekbedovertrek en sierkussens van de Riviera Maison Long Island Taupe lijn komen eindelijk weer op voorraad. Inmiddels hebben we een wachtlijst van 8 overtrekken, maar het goede nieuws i... Lees meer...
  • Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Een van de leukste facetten van mijn werk vind ik toch elke keer weer de inkoop van het bedtextiel. Gisteren was het tijd voor de inkoop van de Lente / Zomer collectie van Riviera Maison. De eerste twee collecties hebben als een speer gelopen in de w... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht