Deel deze pagina
 • Wij zijn verhuisd!

  Wij zijn verhuisd!

  Eindelijk is het dan zo ver! Maanden lang, zijn we samen met ons team heel erg hard bezig geweest om onze nieuwe winkel geheel klaar te maken voor de verhuizing. Vandaag (29 november 2015) was het dan eindelijk de laatste dag dat we open waren op de Euromarkt. Per 30 november 2015 zijn we te vinden op de Eikenlaan 229.

  Paar dagen zal het rommelig zijn

  De komende dagen gaan we keihard aan de slag op de nieuwe lokatie. Dat zal gaan betekenen dat het de komende dagen gezellig rommelig zal zijn op onze nieuwe lokatie. Om de overlast voor jou als klant zo klein mogelijk te houden, hebben we besloten gewoon open te zijn op onze nieuwe lokatie. 

  4 a 5 december 2015 zal de overlast voorbij zijn

  Vanaf 4 a 5 december 2015 zal de meeste overlast verholpen zijn en hopen we ons weer volledig te kunnen storten op onze Passie voor Slapen. 

  We hopen je snel te begroeten op onze nieuwe lokatie! 

  Groeten van het team van Passie voor Slapen  Vergelijkbare blogs

   Dit blog delen:

   Lisette Goddrie Godart

   Lisette Goddrie Godart

   Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

   Lisette in het kort omschreven:

   Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

   Reacties

  Maak een afspraak

  = verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht