Deel deze pagina
 • Onze nieuwe website

  Onze nieuwe website

  Vanaf vandaag heeft Varia Passie voor Slapen een nieuw gezicht op internet. Deze nieuwe frisse site, is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker dan de oude website. Tevens zijn we met de nieuwe website in staat je te voorzien van meer achtergrond informatie.

  De basis
  De basis informatie staat inmiddels op de nieuwe website. De komende tijd zullen we hard blijven werken aan uitbreiding van de informatie en actuele artikelen.

  Chatten met een van onze medewerkers
  De nieuwe website heeft de mogelijkheid om te chatten met een van onze medewerkers. Op de website is te zien of ze online zijn en je kunt via de chatbox direct in gesprek met iemand van ons team.

  Lopende acties
  In onze website hebben we een gedeelte waar al onze lopende acties worden weergegeven. In het overzicht staan de meest recente, maar in de zijbalk kun je een keuze naar artikelgroep maken.

  Toekomst
  In de toekomst zullen we hard blijven werken om de mogelijkehden van internet volledig te gaan benutten om de informatie voor jouw als gebruiker gemakkelijker, laagdremmeliger, breder en 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar te maken. Enkele van onze plannen op korte termijn:

  Video op elke pagina
  Momenteel zijn we bezig om alle informatie om te zetten naar korte video filmpjes. In deze korte video’s vatten wij de informatie van het onderwerp op de pagina voor je samen. Ook maak je op deze manier vast kennis met het team van Varia Passie voor Slapen en natuurlijk de showroom op de Euromarkt in Alphen aan den Rijn.

  Smartphone of Tablet?
  Ook onze bezoekcijfers laten zien dat steeds meer mensen gebruik maken van Smartphone of Tablet. Inmiddels is ongeveer 38% van het bezoek een Smartphone of Tablet. Reden te meer om zo snel mogelijk de website ook geschikt te maken voor andere devices.

  Webshop
  Inmiddels zijn we ook gestart met het ontwikkelen van een webshop. Ons streven is uiteindelijk het gehele assortiment online te brengen. We zullen starten met alles op gebied van bedtextiel, hoofdkussens en dekbedden. Daarnaast komt er voor het overige assortiment een mogelijkheid om snel een offerte aan te vragen, zodat wij net als in de winkel een mooie scherpe prijs voor je kunnen maken.

  Tips en ideeën zijn welkom
  Ben jij nog dingen tegengekomen die anders of beter zouden kunnen? We staan graag open voor de mening van onze website bezoekers. Mocht je tips en/of ideeën hebben, neem dan contact met ons op!  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht