Deel deze pagina
 • Het Vianova groep 3/4 op bezoek bij Varia Passie voor Slapen

  Het Vianova groep 3/4 op bezoek bij Varia Passie voor Slapen

  Roos is de jongste dochter van Kees en mij. Ze zit in groep 3/4 van basisschool Het Vianova. In de klas wordt deze week gewerkt aan een project over beroepen. Ja, en dan wil je als zesjarige met jouw klas wel erg graag op bezoek in de slaapkamerwinkel van je vader en moeder.

  In de klas worden allerlei werkjes over beroepen gedaan. Verschillende ouders zijn ook al in de klas op bezoek geweest om over hun beroep te vertellen. Natuurlijk is een echt bezoek aan een ‘beddenwinkel’ wel een erg leuke excursie.

  Om vooral maar goed te scoren bij Roos en haar klas ben ik dan ook een hele avond bezig geweest om ons Varia Passie voor Slapen helemaal klaar te maken voor de kinderen.

  Roos heeft de winkel persoonlijk geïnspecteerd. Gelukkig is alles in orde bevonden…

  Kees en ik zijn eigenlijk best wel vereerd dat onze winkel is uitgekozen om een excursie naar te organiseren. Wat ons betreft is het adviseren van mensen om een echt lekker en goed bed uit te kiezen, het allermooiste beroep van de hele wereld.

  Om de kinderen ook écht van alles te laten zien heb ik een echte rondleiding door de 1.500 vierkante meter grote winkel gemaakt. We gaan langs de bedden, we nemen een kijkje in het magazijn én de kinderen krijgen onderweg opdrachten. Bedden testen is er daar één van!

  Na afloop van de rondleiding en het maken van al die opdrachten krijgen alle kinderen een echt certificaat. En daar staat op: Ik heb een Passie voor Slapen.

  Note: Zou jij ook graag met jouw klas een kijkje willen nemen in de wereld van Varia Passie voor Slapen. Neem dan contact met ons op voor het plannen van een bezoek aan onze winkel.

  O ja, hieronder een fotoverslagje, met hier en daar het commentaar van de kinderen.

  De  klas is onderweg naar Varia Passie voor Slapen.

   

  Wat doe je als je in een beddenwinkel werkt? Dan lig je natuurlijk ook weleens lekker op een van de bedden om stiekem een middagdutje  te doen.


   

  Slaapadvies: een goed bed is belangrijk. Het bed moet goed passen bij de gebruiker en dat doen we door een uitgebreid slaapadvies.


   

  Als je een grote zware man bent, maak je snel een kuil in je bed. Dat ligt niet lekker. Je moet dan een stevige matras kiezen. Als je een kind van zes bent, dan hoeft dat niet. Iedereen heeft een andere matras nodig. Dat vertellen we ook altijd aan onze klanten. Ze moeten zelfs ‘proef liggen’.


   

  Er zijn veel leuke slaapkamers ingericht in de winkel. Dat vinden mensen leuk. Een bed dat  er gezellig uitziet en met een mooi dekbed is opgemaakt, verkoopt beter. De kinderen gaan zelf aan de slag met die reuze grote dekbedden en mogen zelf kiezen hoe het bed eruit moet zien.


   

  Die showroom vol met mooi gestylde bedden is leuk, maar het is wel de bedoeling dat klanten naar de winkel komen om een bed te kopen. De kinderen aan de gang met hun eigen Passie voor Slapen advertentie.


   

  Na afloop van de rondleiding en het maken van al die opdrachten krijgen alle kinderen een echt certificaat. En daar staat op: Ik heb een Passie voor Slapen.  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht