Deel deze pagina
 • Varia Passie voor Slapen Gouden Sponsor van Het Glazenhuis Alphen aan den Rijn

  Varia Passie voor Slapen Gouden Sponsor van Het Glazenhuis Alphen aan den Rijn

  Na het succes van het Alphense Glazenhuis van 2010, waarbij Varia Passie voor Slapen een bijdrage leverde als sponsor, hebben we ook voor deze editie onze bijdrage te leveren. Namens Varia hebben wij de  inrichting van de slaapvertrekken van het glazenhuis (diverse boxsprings, dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel) verzorgd en verschillende veilingitems (waaronder 2 complete boxspringcombinaties en 5 x hoofdkussen).

  Wat is het glazenhuis:

  Traditiegetrouw staat Nederland de week voor Kerstmis in het teken van 3FM Serious Request. Drie radio-DJ’s sluiten zich van 18 tot en met 24 december op in een glazen huis. Zij eten gedurende zeven dagen niet en halen daarmee zoveel mogelijk geld op voor het Rode Kruis. Het recordbedrag staat op ruim 8,6 miljoen euro; vorig jaar behaald in Leiden.

  Dit jaar vindt de actie voor de negende maal plaats en ook Alphen Stad FM/TV draagt haar steentje bij. Evenals in 2010 organiseert de lokale omroep van Alphen aan den Rijn haar eigen Glazen Huis-actie. Parallel aan het ‘echte’ Glazen Huis nemen vier Alphense jocks hun intrede in het Alphense Glazen Huis en draaien evenals de 3FM’ers nonstop verzoekplaatjes om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

  Het geld gaat één op één naar 3FM en maakt onderdeel uit van het totaalbedrag dat door het voormalige Radio 3 bijeen wordt gesprokkeld. 3FM en Alphen Stad FM/TV focussen zich in 2012 op 5,5 miljoen baby’s die ieder jaar sterven. Elke zes seconden sterft een baby. Het Rode Kruis kan helpen door medische zorg te bieden en moeders te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en de zorg van de pasgeboren baby. Dit jaar wordt aandacht gevraagd voor deze kwetsbare allerkleinsten.

  Projectleider Danny de Bruin: ‘Met dank aan alle sponsoren in 2010 konden wij een topevenement in Alphen aan den Rijn neerzetten en een mooi geldbedrag overhandigen aan het Rode Kruis. Nu op naar de editie van 2012′.  Vergelijkbare blogs

  • Varia Passie voor Slapen Gouden Sponsor van het Vakantiespel 2012

   Varia Passie voor Slapen Gouden Sponsor van het Vakantiespel 2012

   Het vakantiespel is een unieke week waarin ruim 1600 kinderen en 500 vrijwilligers de leukste week van hun vakantie hebben. Dit kan echter niet zonder hulp van sponsoren. Na sponsor te zijn geweest in 2011, heeft Varia Passie voor Slapen oo... Lees meer...
  • Onze nieuwe website

   Onze nieuwe website

   Vanaf vandaag heeft Varia Passie voor Slapen een nieuw gezicht op internet. Deze nieuwe frisse site, is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker dan de oude website. Tevens zijn we met de nieuwe website in staat je te voorzien van meer achtergrond i... Lees meer...
  • Het Vianova groep 3/4 op bezoek bij Varia Passie voor Slapen

   Het Vianova groep 3/4 op bezoek bij Varia Passie voor Slapen

   Roos is de jongste dochter van Kees en mij. Ze zit in groep 3/4 van basisschool Het Vianova. In de klas wordt deze week gewerkt aan een project over beroepen. Ja, en dan wil je als zesjarige met jouw klas wel erg graag op bezoek in de slaapkamerwinke... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht