Deel deze pagina
 • Varia Passie voor Slapen Gouden Sponsor van het Vakantiespel 2012

  Varia Passie voor Slapen Gouden Sponsor van het Vakantiespel 2012

  Het vakantiespel is een unieke week waarin ruim 1600 kinderen en 500 vrijwilligers de leukste week van hun vakantie hebben. Dit kan echter niet zonder hulp van sponsoren. Na sponsor te zijn geweest in 2011, heeft Varia Passie voor Slapen ook weer besloten om Gouden Sponsor van het Vakantiespel 2012 te worden.

  Wij wensen alle vrijwilligers, kinderen en ouders een hele fijne en gezellige week!

  Wat is het vakantiespel?

  Stichting Vakantiespel is een vrijwilligersorganisatie uit Alphen aan den Rijn die in de laatste week van de basisschoolvakantie kinderen van groep 3 t/m 8 een fantastische week bezorgt.

  Kinderen worden ingedeeld in 6 kleuren:

  - Geel en Oranje, leeftijd t/m 7 jaar.

  - Groen en Blauw, leeftijd 8 en 9 jaar.

  - Wit en Paars, leeftijd 10 en hoger.

  Elke groep wordt begeleid door 2 of 3 groepsleiding, die op de eerste dag van hetVakantiespel minimaal 15 jaar oud zijn. Nadat de groepsindeling door de organisatie is gemaakt, vormen de kinderen de gehele week samen één groep en staan onder leiding van dezelfde groepsleiding.

  Het Vakantiespel is één van de grootste kinderevenementen in zijn soort in Nederland. Jaarlijks doen er zo’n 1.700 kinderen mee aan het Vakantiespel. De organisatie bestaat uit ruim 50 vrijwilligers die het hele jaar bezig zijn met de voorbereidingen voor het Vakantiespel.

  Tijdens het Vakantiespel zijn er ruim 500 vrijwilligers die er voor zorgen dat de kinderen hun leukste week van hun valantie hebben.  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht