Deel deze pagina
 • Nieuw bij Varia Passie voor Slapen: Rivièra Maison

  Nieuw bij Varia Passie voor Slapen: Rivièra Maison

  Wij zijn er trots op dat vanaf juli de gehele slaapcollectie van Rivièra Maison bij Varia Passie voor Slapen verkrijgbaar is. De collectie is door Rivièra Maison samen met Beddinghouse ontworpen en samengesteld.

  Bloemenwinkel ‘Rivièra Bloemsierkunst’ is in 1948 opgericht. Inmiddels is Rivièra Maison uitgegroeid tot een internationaal succesvol interieurmerk. Een hoogstaand merk, waarvoor sfeer, exclusiviteit en kwaliteit de belangrijkste kernwaarden zijn. 

  Rivièra Maison en Beddinghouse werken samen

  Rivièra Maison en Beddinghouse hebben de handen ineen geslagen om onder licentie een Rivièra Maison bedtextielcollectie op de markt te brengen. Uit deze zeer nauwe samenwerking is inmiddels de eerste gezamenlijke bedtextielcollectie ontstaan.

  De eerste collectie van Rivièra Maison

  De eerste collectie bestaat uit bedtextiel in vijf dessins, elk in meerdere kleurstellingen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. Het textiel straalt de pure luxe uit die zo kenmerkend is voor het merk Rivièra Maison. Naast dekbedovertrekken zijn er ook spreien, sierkussens en hoeslakens verkrijgbaar.

  Reserveer nu de artikelen uit de nieuwe collectie

  Wij staan te popelen en misschien jij ook wel! Het is mogelijk een reservering te doen op de artikelen. Mail het gewenste artikel in de gewenste maat naar Lisette Goddrie. Dan houden wij het artikel apart en sturen je een bericht als het is binnengekomen.

  Een overzicht van de nieuwe collectie:

  .


  Vergelijkbare blogs

  • Zomer Sale Bedtextiel

   Zomer Sale Bedtextiel

   Opruiming start bij Varia Passie voor SlapenDe zomer is nog niet echt begonnen – althans, dat vinden wij van Varia Passie voor Slapen - maar toch begint de Zomer Sale Bedtextiel. Selectie BedtextielTegelijk met de Zomer Sale Bedtextiel valt de... Lees meer...
  • Beddinghouse: de nieuwe Voorjaasrcollectie, bekijk de preview

   Beddinghouse: de nieuwe Voorjaasrcollectie, bekijk de preview

   Afgelopen donderdag was het weer zover. De nieuwe Zomercollectie 2014 van de verschillende labels van Beddinghouse moest worden ingekocht. Heerlijk moment vind ik dat altijd. Ik ben altijd zo benieuwd hoe de mode trends zijn verwerkt naar het bedtext... Lees meer...
  • Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Goed nieuws voor de fans van Riviera Maison: het over populaire dekbedovertrek en sierkussens van de Riviera Maison Long Island Taupe lijn komen eindelijk weer op voorraad. Inmiddels hebben we een wachtlijst van 8 overtrekken, maar het goede nieuws i... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Dit blog is geschreven door . Klik hier voor meer blogs van , of klik hier om meer te weten te komen over .

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht