Deel deze pagina
 • Bescherm je boxspring tegen vlekken!

  Bescherm je boxspring tegen vlekken!

  Daar staat ie dan, die nieuwe complete boxspring. Gezellig op zondag een ontbijtje op bed... en tja daar gaat de jus d'orange. Balen... Maar niet als jouw nieuwe boxspring combinatie is behandeld met onze speciale Royal Textile Care behandeling.

  Werkwijze

  Geef bij de aankoop van je boxspring aan dat je deze wilt beschermen tegen vlekken. Natuurlijk bespreken wij dit altijd tijdens het adviesgesprek.

  Onze monteurs behandelen bij de levering van de boxspring, de meubelstof van de boxspring met een speciale vuil en vlekken afstotende spray.

  Daarnaast ontvang je een vlekkenmiddel. Dat kun je inzetten bij een ongelukje. Zoals de jus d'orange in het voorbeeld.

  Mocht je de vlek niet uit je boxspring krijgen, dan zit er ook nog een speciale vlekkengarantie in het pakket. De Specialisten van Royal Textile Care komen bij jouw thuis langs en verwijderen de vlek alsnog. Wil dat ook niet lukken, dan wordt de boxspring compleet opnieuw gestoffeerd.

  Vlekken op je boxspring. Daar hoef je vanaf nu niet bang meer voor te zijn. Kortom: Royal Textile Care biedt een volledige vlekkenbescherming!

  Wat doet deze spray precies

   

  Meer informatie

  Meer informatie over het product: Royal Textile Care

  Note: Royal Textile Care behandeling kan worden toegepast op zowel nieuwe boxsprings, maar ook op de boxspring die al thuis staat. Enige verschil is dat bij je eigen boxspring de garantie niet meer van toepassing is. Meer informatie? Neem contact op met Kees Goddrie.

   

     Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht