Deel deze pagina
 • Voorbereiding bezorging en montage van jouw nieuwe bed

  Voorbereiding bezorging en montage van jouw nieuwe bed

  Alle slaapsystemen en kastsystemen, worden vakkundig en netjes gemonteerd door het team van Varia Passie voor Slapen. Mijn job is ervoor te zorgen dat alles tijdens de levering correct verloopt. Snel en vakkundig de bedcombinatie in elkaar zetten met zo min mogelijk overlast voor jou als klant. En natuurlijk gaat de stofzuiger nog even door de kamer heen, voordat ik weer vertrek. Zo doen wij dat, bij Varia!

  Samen met mijn collega zorg ik desgewenst voor de afvoer van jouw oude bed. Matrassen worden volgens de milieuvriendelijke verwerking van RetourMatras behandeld. Meubels die nog enigszins bruikbaar zijn gaan naar De Schalm en de rest gaat naar de vuilverwerking van de gemeente. 

  Het is wel belangrijk dat wij dit van te voren weten. Op het moment dat wij spullen afvoeren, moet daar extra plek voor zijn in de vrachtwagen. Geef dit dus meteen aan bij het inplannen van de afspraak.

  Een echte handige tip:

  Stopcontacten of een verlengsnoer achter het bed, een elektrisch verstelbaar bed, de wekker, het nachtlampje en misschien het oplaadsnoer voor je mobiel. Wel zo prettig als wij al die snoeren meteen even kunnen wegwerken achter het hoofdbord van het bed of achter de kast. Dus: zorg dat je het verlengsnoer hebt klaarliggen, of de stopcontacten hebt laten aanleggen!

  Vooral bij elektrisch verstelbare bedden hebben we vaak te maken met grote stekkers. Dat zorgt ervoor dat je niet alle stroompunten van een verlengsnoer kunt benutten. Vooraf vervangen door een plat modern stopcontact of verplaatsen naar een andere plek in de slaapkamer, is een goed idee.

  Laatst zag ik een leuke en handige verwerking van snoertjes op het volgende plaatje:  Vergelijkbare blogs

   Dit blog delen:

   Dit blog is geschreven door . Klik hier voor meer blogs van , of klik hier om meer te weten te komen over .

   Reacties

  Maak een afspraak

  = verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht