Deel deze pagina
 • Tweede kussen halve Prijs!

  Tweede kussen halve Prijs!

  Tempur maakt het je nu wel heel aantrekkelijk om te switchen. En: om een lekker tweede kussen op je bed te leggen of juist je partner ook te laten genieten van dat lekkere kussen. 

  Tempur staat bekend om ergonomische en goed ondersteunende hoofdkussens. Niet voor niets hoor je veel fysiotherapeuten juist over deze kussens praten. En ook wij bij Varia Passie voor Slapen horen van veel klanten dat klachten verleden tijd zijn na aanschaf van een Tempur hoofdkussen. 

  Extra leuk dus dat tijdens deze zomervakantie juist deze kussens extra voordelig aangeschaft kunnen worden! Want: het tweede kussen ontvang je voor de helft van de prijs. Dat kan oplopen tot een voordeel van bijna 90 euro! 

  De actie van Tempur in detail:

  Tweede kussen halve prijs

  Tempur heeft voor elke slaper een geschikt hoofdkussen in het assortiment. Ervaar het zelf en ontvang het tweede kussen voor de halve prijs. Jouw voordeel kan oplopen tot 84,50 euro! 

  Op vakantie ook de juiste lighouding

  Heb je eindelijk dat juiste kussen en dan ga je op vakantie! 

  Mijn advies: neem lekker je eigen hoofdkussen mee! Je gaat toch op vakantie om uit te rusten? Gun je nek dan ook een goede nachtrust. 

  Bij reizen met het vliegtuig is het misschien wat lastig om dat kussen mee te slepen, maar daar is een oplossing voor. Er is een speciaal reiskussen in klein formaat. Ideaal om mee te nemen tijdens je vlucht

  Meer weten over waarom een hoofdkussen zo van belang is? 

  Lees dan het blog van Paul Godart: Zeg maar dag tegen nekklachten

  Een overzicht van de complete Tempur Summer Sale?

  Bekijk dan de folder:


  .

  Bekijk ook deze video met de meest gestelde vragen over hoofdkussens:

  1 = Welke soorten kussens zijn er?
  2 = Hoe kies je het juiste kussen?
  3 = Hoe onderhoud je een kussen?   Vergelijkbare blogs

  • Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

   Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

   Zondag 22 september 2013 is het weer zover: heel wat fietsers gaan op pad, tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht Alphen aan den Rijn. Tijdens deze fietstocht, kun je geld bij elkaar fietsen voor de meer dan 100 aangesloten verenigingen. Inmiddels al... Lees meer...
  • Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

   Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

   De Tempur shop in onze showroom in Alphen aan den Rijn staat er al een tijdje op en top bij. De website liep daar nog zwaar op achter, maar daar is verandering in gekomen. Afgelopen week zijn er heel wat zweetdruppels van mijn voorhoofd afgelopen. He... Lees meer...
  • Stop op beddentesters!

   Stop op beddentesters!

   Al direct na de eerste oproep voor Beddentesters stroomden de aanmeldingen binnen. Iedereen wil kennelijk een bed testen voor Varia Passie voor Slapen! Het was wel even doorlezen. In de eerste paar dagen waren er al een dikke honderd sollicitaties o... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht