Deel deze pagina
 • Mega Summer Sale bij Varia Passie voor Slapen

  Mega Summer Sale bij Varia Passie voor Slapen

  De Mega Summer Sale is inmiddels al even aan de gang. Tijd voor een overzicht van alle lopende acties en de showroom opruiming. 

  Op vele showroommodellen ontvang je momenteel tot 50% korting. En er staan nog hele mooie complete slaapsystemen van onder andere Eastborn, Pullman, Tempur en de vele andere merken die wij in onze showroom hebben staan. Ben jij toe aan een gezonde nachtrust dan is je komst naar de showroom nu echt de moeite waard.

  Naast de showroom opruiming, presenteren we ook nog diverse acties van onze bekende merken:

  Beddinghouse:

  Met name op gebied van dekbedovertrekken zijn er in vele verschillende dessins, en vele verschillende merken, echt mooie acties.

  Bekijk bijvoorbeeld de actie folder van Beddinghouse:

  .

  Tempur: 

  Nu bij aanschaf van twee matrassen, de tweede bedbodem gratis. Meer informatie en voorwaarden: actie 2e bedbodem gratis Tempur

  en/of

  Nu bij aanschaf van een Tempur hoofdkussen, het tweede hoofdkussen voor de helft van de prijs. Meer informatie en voorwaarden: actie 2e hoofdkussen 50% gratis Tempur 

  Bekijk de actie folder van Tempur:

  .

  Eastborn:

  Een echte Eastborn vnu voor een Easy prijs! Tijdens de Easy Eastborn dagen maken we je het wel heel makkelijk om voortaan heerlijk te slapen in je eigen Eastborn. Je hebt al een Eastborn vanaf 1.250,- euro!

  Bekijk de actie folder van Eastborn:

  .

  Pullman:

  Bij aanschaf van een Pullman Slaapsysteem tijdens de Pullman Droomdagen, ontvang je nu een compleet droompakket t.w.v 670 euro.

  Bekijk de actie folder van Pullman:

  .

  Varia Passie voor Slapen:

  Ook bij Varia Passie voor Slapen hebben we niet stilgezeten. Onze AltijdGoedSlapen.nl collectie heeft er weer echte actie toppers bij zitten.

  Bekijk de actie folder van Varia Passie voor Slapen:

  .

  Kortom redenen genoeg om nu snel de showroom te bezoeken!  Vergelijkbare blogs

  • Mega Zomer Sale van start

   Mega Zomer Sale van start

   Vandaag gaat de Mega Zomer Sale van start bij Varia Passie voor Slapen. De komende drie weken valt in Alphen aan den Rijn en omstreken de huis-aan-huis folder met alle aanbiedingen in de brievenbus. Bekijk alle aanbiedingen in de online folder: ... Lees meer...
  • De Wintersale gaat van start!

   De Wintersale gaat van start!

   De feestdagen komen nu echt dichtbij. Het nieuwe jaar staat te trappelen. Tijd om te gaan starten met de Wintersale! Speciaal voor de wintersale hebben we een folder uitgebracht met een selectie van alle items die je tijdens de Wintersale in onze win... Lees meer...
  • Altijd Goed Slapen Voordeelweken

   Altijd Goed Slapen Voordeelweken

   Inmiddels is de schoolvakantie in onze regio zijn eerste week ingegaan. En ondanks dat er veel mensen op vakantie zijn is de vakantie, wel altijd een drukkere periode bij ons in de winkel. Eindelijk de tijd om even samen opzoek te gaan naar dat nieuw... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht