Deel deze pagina
 • Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

  Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

  Zondag 22 september 2013 is het weer zover: heel wat fietsers gaan op pad, tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht Alphen aan den Rijn. Tijdens deze fietstocht, kun je geld bij elkaar fietsen voor de meer dan 100 aangesloten verenigingen. Inmiddels al even bij Varia Passie voor Slapen in het assortiment, maar nog erg onbekend is het fietszadeldekje. 

  Nou kan ik natuurlijk zelf op onze website gaan vertellen dat het Tempur Fietszadeldekje de perfecte oplossing is voor zadelpijn, maar laten we eerlijk zijn, ik vind al onze producten natuurlijk geweldig. Wat ik graag zou willen is dat gebruikers van het Tempur fietszadeldekje gaan vertellen dat het DE oplossing is :-)

  Wat is het fietszadeldekje:

  Het fietszadeldekje van Tempur vormt zich naar de contouren van je lichaam en biedt maximale ondersteuning en comfort. Inmiddels horen wij van enkele enthousiaste gebruikers dat de zadelpijn is verdwenen en dat er op een aangename manier mooie fietstochten worden gereden. Reden voor ons om daar wat meer bekendheid aan te geven en een oproep te doen voor testers.

  Naar wie zijn wij opzoek?

  Wij zijn opzoek naar deelnemers aan de Rabobank Sponsorfietstocht die het fietszadeldekje willen gaan uitproberen tijdens deze tocht. Na het testen van het fietszadeldekje ontvangen wij graag een kort verhaaltje met jouw ervaringen met het fietszadeldekje en daarnaast een impressie van de fietstocht (een paar foto's en kort hoe de tocht is geweest).

  Wij publiceren het verslag op onze website, zodat onze bezoekers jouw ervaringen met het Tempur Fietszadeldekje kunnen lezen en zo kunnen beslissen of het de oplossing is voor zadelpijn.

  Als dank mag je het fietszadeldekje t.w.v. 40 euro houden!

  Informatie over de Rabobank Sponsorfietstocht:

  Meer informatie over de Rabobank Sponsorfietstocht is te vinden op: Rabobank Sponsorfietstocht

  Schrijf je in:

  Wil jij het fietszadeldekje uitproberen tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht? Schrijf je in via onderstaand formulier en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op:

   

  Subscribe to our mailing list

  * indicates required


  Vergelijkbare blogs

  • Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

   Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

   De Tempur shop in onze showroom in Alphen aan den Rijn staat er al een tijdje op en top bij. De website liep daar nog zwaar op achter, maar daar is verandering in gekomen. Afgelopen week zijn er heel wat zweetdruppels van mijn voorhoofd afgelopen. He... Lees meer...
  • Pullman Expositie

   Pullman Expositie

   Wist jij dat Pullman met het concept van matras op matras de wereld veroverde. De boxspring vond zijn oorsprong dus in Nederland met Pullman. We zijn tegenwoordig druk, druk met werken, druk met sporten en alle andere sociale activiteiten. We stelle... Lees meer...
  • Tweede kussen halve Prijs!

   Tweede kussen halve Prijs!

   Tempur maakt het je nu wel heel aantrekkelijk om te switchen. En: om een lekker tweede kussen op je bed te leggen of juist je partner ook te laten genieten van dat lekkere kussen.  Tempur staat bekend om ergonomische en goed ondersteunende hoof... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht