Deel deze pagina
 • Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

  Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

  De Tempur shop in onze showroom in Alphen aan den Rijn staat er al een tijdje op en top bij. De website liep daar nog zwaar op achter, maar daar is verandering in gekomen. Afgelopen week zijn er heel wat zweetdruppels van mijn voorhoofd afgelopen. Het was een ontzettende klus om alle informatie op de website te krijgen en de webshop ook nog eens te vullen met het complete assortiment. 

  Bloed, zweet en tranen... de klus is af

  Korte nachten, lange werkdagen, het woord Tempur kon ik soms even niet meer zien. Gisteravond stapte ik mijn bed in en dacht 'oooh, lekker m'n bed..., weer Tempur'. Ik ben er klaar mee! Nu staat alle info online, de webshop is gevuld en nu op naar het volgende merk: Silvana die van de kussens en dekbedden :-)

  De Tempur informatie geheel compleet op de website

  Werkelijk uit alle hoeken en gaten is de informatie verzameld om een zo compleet mogelijk verhaal neer te zetten met alle informatie die je zou mogen wensen. Tenminste, dat denk ik :-) 

  De informatie van Tempur is te vinden achter de volgende link: Online informatie Tempur. Mocht jij daar nou nog wat missen, dan hoor ik dat graag en gaan we direct aan de slag om het bij te werken.

  De webshop voor alle product informatie

  Ook onze webshop is volledig gevuld met het complete assortiment van Tempur. Ook daar heb ik een poging gedaan de informatie zo volledig mogelijk te maken. Nu is het zaak om ook het gebruikersgemak te monitoren en aan te passen waar nodig. Gebruik de webshop ter orientatie, om een passende offerte aan te vragen, of gewoon voor je bestelling als jij al precies weet wat je moet hebben. Tips om onze webshop nog gebruiksvriendelijker te maken? Zoek dan vooral contact!

  Passie voor Slapen en persoonlijk advies, ook online!

  We konden er simpelweg niet meer omheen. Een winkel zonder webshop? Dat gaat in deze online tijden niet meer. Toch blijven wij sceptisch over het online aanschaffen van een slaapsysteem en ja zelfs ook over het online kopen van een hoofdkussen.

  Waarom? Een bed moet je testen. Een goed kussen trek je niet zo even uit het schap. Wij staan bekend om ons uitgebreide en persoonlijke advies en hoe konden we dat nou goed vertalen naar zowel de website als de webshop?

  Eerste stap was zeer complete informatie en daar zijn we in geslaagd. De tweede stap: een webshop met complete product beschrijvingen. Als derde stap: optimale bereikbaarheid (online chat, telefonisch bereikbaar en snel reageren op e-mail).

  De volgende stap ligt nu bij jouw als gebruiker... Neem contact met ons op zodra je vragen hebt, vraag om advies als je even niet weet wat je moet hebben, en bovenal laat ons een persoonlijke offerte voor je samenstellen. Wij van Varia Passie voor Slapen staan voor je klaar!

  We gaan alles in het werk stellen om onze vertrouwde service en dienstverlening ook te vertalen naar onze website en de webshop. We blijven de online trends volgen, schakelen bij zodra we kunnen en hopen dat jij als gebruiker ons blijft voorzien van tips en adviezen.

  Passie voor Slapen... ook online!

  Varia Passie voor Slapen jouw online Platinum Tempur Dealer

  Ik denk dat we met recht mogen zeggen dat we nu niet alleen DE Platinum Tempur dealer zijn van het Groene Hart, maar ook online denk ik dat we een compleet aanbod brengen met de vertrouwde Varia Passie voor Slapen service van onze winkel. 

  Slaapgarantie, Hoofdkussen Testservice, Persoonlijk Slaapadvies door vakkundige slaapadviseurs en ons eigen montage team. Niets staat ons in de weg om geheel Nederland te gaan voorzien van een Passie voor Slapen met de producten van Tempur.   Vergelijkbare blogs

  • Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

   Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

   Zondag 22 september 2013 is het weer zover: heel wat fietsers gaan op pad, tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht Alphen aan den Rijn. Tijdens deze fietstocht, kun je geld bij elkaar fietsen voor de meer dan 100 aangesloten verenigingen. Inmiddels al... Lees meer...
  • Pullman Expositie

   Pullman Expositie

   Wist jij dat Pullman met het concept van matras op matras de wereld veroverde. De boxspring vond zijn oorsprong dus in Nederland met Pullman. We zijn tegenwoordig druk, druk met werken, druk met sporten en alle andere sociale activiteiten. We stelle... Lees meer...
  • Tweede kussen halve Prijs!

   Tweede kussen halve Prijs!

   Tempur maakt het je nu wel heel aantrekkelijk om te switchen. En: om een lekker tweede kussen op je bed te leggen of juist je partner ook te laten genieten van dat lekkere kussen.  Tempur staat bekend om ergonomische en goed ondersteunende hoof... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht