Deel deze pagina
 • Meet the Eastborns

  Meet the Eastborns

  De geheel vernieuwde boxsprings en matrassen collectie van Eastborn staat inmiddels een maand of twee in onze showroom. Tijd om verder kennis te maken met deze mooie familie. En dat bieden we je als klant aan met de promotie van Meet the Eastborns. 

  Eastborn Boxsprings

  De boxspring familie van Eastborn, heeft werkelijk voor ieder wat wils. Van een uiterlijk in sportief of design tot Klassiek of tijdloos. Elektrisch verstelbaar of juist vlak? Alles is mogelijk in deze Eastborn familie. Kies het ligcomfort, het juiste model, vlak of elektrisch daarna de juiste stof en kleur en er staat een prachtig Eastborn bed volledig met jouw persoonlijke wensen. 

  Een Eastborn boxspring koop je al vanaf 1,250,- euro!

  Eastborn Xante x2 'Best getest'

  De Xante X2 matras is afgelopen juni/juli 2013 wederom verkozen als best getest door de Consumentenbond. Rede om dit succes te gaan vieren natuurlijk! En dat doen we door de speciale Xante Matrassenactie: 2e matras 50% korting (op de gehele Xante matrassencollectie)

  Najaarsfolder: Meet the Eastborns

  Aankomende weken valt in heel Alphen aan den Rijn en omgeving de Najaarsfolder 'Meet the Eastborns' in de bus! Kun jij niet wachten tot de folder in de bus valt? Bekijk hem dan alvast online:

  Meet the Eastborns Najaarsfolder

  .


  Vergelijkbare blogs

  • Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

   Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

   Zondag 22 september 2013 is het weer zover: heel wat fietsers gaan op pad, tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht Alphen aan den Rijn. Tijdens deze fietstocht, kun je geld bij elkaar fietsen voor de meer dan 100 aangesloten verenigingen. Inmiddels al... Lees meer...
  • Pullman Expositie

   Pullman Expositie

   Wist jij dat Pullman met het concept van matras op matras de wereld veroverde. De boxspring vond zijn oorsprong dus in Nederland met Pullman. We zijn tegenwoordig druk, druk met werken, druk met sporten en alle andere sociale activiteiten. We stelle... Lees meer...
  • Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

   Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

   De Tempur shop in onze showroom in Alphen aan den Rijn staat er al een tijdje op en top bij. De website liep daar nog zwaar op achter, maar daar is verandering in gekomen. Afgelopen week zijn er heel wat zweetdruppels van mijn voorhoofd afgelopen. He... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht