Deel deze pagina
 • Pullman Expositie

  Pullman Expositie

  Wist jij dat Pullman met het concept van matras op matras de wereld veroverde. De boxspring vond zijn oorsprong dus in Nederland met Pullman.

  We zijn tegenwoordig druk, druk met werken, druk met sporten en alle andere sociale activiteiten. We stellen een hoop eisen aan ons lichaam en dat elke nacht. Belangrijk dus om tijdens de nacht te herstellen. Herstellen van alle drukke activiteiten.

  Een goede nachtrust is dus echt van belang om overdag topprestaties te kunnen leveren. En bij een goede nachtrust is dus het bed weer erg belangrijk.

  Pullman Expositie

  Pullman levert die perfecte nachtrust. Een Pullman matras of boxspring is eigenlijk gewoon een meesterwerk. Een meesterwerk waar je je eigen persoonlijke voorkeuren in kunt verwerken. 

  Pullman Starline

  Tijdens de Pullman Expositie introduceren we een nieuwe Pullman Boxspring. De Starline, wederom een meesterwerk en al verkrijgbaar vanaf 2.499,- in de vlakke uitvoering en 3.499,- in de verstelbare uitvoering. Zo blijkt maar weer, slapen op een meesterwerk hoeft niet onbetaalbaar te zijn!

  Bezoek onze showroom in Alphen aan den Rijn en bekijk de Pullman Expositie. Maak kennis met het meesterlijke ligcomfort. De koffie en onze slaapadviseurs staan natuurlijk voor je klaar!

  Aankomende weken ontvangt geheel Alphen aan den Rijn en omgeving de Pullman Expositie uitnodiging in de bus. Nieuwsgierig? Bekijk de Pullman Najaarsfolder alvast online

  Pullman Expositie najaarsfolder

  .


  Vergelijkbare blogs

  • Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

   Testers gezocht: voor het Tempur fietszadeldekje

   Zondag 22 september 2013 is het weer zover: heel wat fietsers gaan op pad, tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht Alphen aan den Rijn. Tijdens deze fietstocht, kun je geld bij elkaar fietsen voor de meer dan 100 aangesloten verenigingen. Inmiddels al... Lees meer...
  • Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

   Bloed, zweet en tranen... Tempur informatie en Tempur webshop online

   De Tempur shop in onze showroom in Alphen aan den Rijn staat er al een tijdje op en top bij. De website liep daar nog zwaar op achter, maar daar is verandering in gekomen. Afgelopen week zijn er heel wat zweetdruppels van mijn voorhoofd afgelopen. He... Lees meer...
  • Meet the Eastborns

   Meet the Eastborns

   De geheel vernieuwde boxsprings en matrassen collectie van Eastborn staat inmiddels een maand of twee in onze showroom. Tijd om verder kennis te maken met deze mooie familie. En dat bieden we je als klant aan met de promotie van Meet the Eastborns.&n... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht