Deel deze pagina
 • Nieuw TV programma: Passie voor Slapen

  Nieuw TV programma: Passie voor Slapen

  Heb jij ons nieuwe TV programma ‘Passie voor Slapen’ inmiddels al voorbij zien komen op Alphen Stad TV? Met ingang van 1 Oktober zie je de gehele maand de uitzending voorbij komen. Daarna komen we elke maand met een nieuwe aflevering. Tijd om alle ins en outs van het programma even door te nemen:

  Nieuw op TV: Passie voor Slapen

  In het TV programma werken we elke uitzending met een Slaapkamer Metamorfose. Iedere maand selecteren we een kandidaat en zijn of haar slaapkamer geven we een metamorfose. Naast dit vaste item komen we elke uitzending ook nog met twee andere onderwerpen die te maken hebben met onze ‘Passie voor Slapen’

  De eerste aflevering: Passie voor Slapen Oktober

  In de eerste aflevering doen we een Slaapkamer Metamorfose bij Claire en Ronald. Enige maanden geleden hebben zij een nieuw bed gekocht, maar de tijd om de slaapkamer een gezellige sfeer te geven hadden ze nog niet gehad. Ideale kandidaten dus voor deze eerste metamorfose.

  Daarnaast neemt Kees je mee, opzoek naar het juiste matras. Wie zien de bezoekers van Varia vaak met vraagtekens in de ogen binnenkomen. Hoe selecteer je nou het juiste matras? Kees laat zien hoe wij dit aanpakken!

  Herken jij dat: inmiddels al heel wat hoofdkussens naast je bed en nog geen 1 die echt lekker slaapt? Bij Varia Passie voor Slapen werken we met een hoofdkussen testservice! Kees laat zien welke soorten kussens er zijn en waar je allemaal op kunt letten bij de aanschaf. Ook geeft hij antwoord op vragen zoals: hoe onderhoud je het hoofdkussen en wat is de levensduur van een hoofdkussen. 

  Waar en wanneer te zien?

  De uitzending is de gehele maand Oktober te zien op Alphen Stad TV op de volgende tijden:

  19:45, 23:45, 03:45, 07:45, 11:45 en 15:45 - vanaf maandag avond t/m zaterdag ochtend
  19:15, 23:15, 03:15, 07:15, 11:15 en 15:15 - vanaf zaterdag middag t/m maandag middag

  Daarnaast staat de aflevering natuurlijk op onze website en ons Youtube Kanaal. 

  Oproep Slaapkamer Metamorfose 

  21 Oktober staan de opnames gepland voor de tweede uitzending van ‘Passie voor Slapen’. Voor deze uitzending zijn we opzoek naar een kandidaat die zijn of haar slaapkamer graag een nieuwe sfeer zou willen geven, Lees alles over deze metamorfose en geef je op via onze website: Slaapkamer Metamorfose.

  Benieuwd naar jouw reactie

  Aan de eerste uitzending hebben we hard gewerkt. Na de montage hebben we de uitzending bekeken en een leuke lijst gemaakt met verbeteringen de volgende uitzending. Maar het aller belangrijkste is jouw mening. Wij zijn dan ook erg benieuwd of je de uitzending hebt gezien en je mening over de eerste aflevering. Tips, adviezen, dingen die anders moeten? Laat je reactie achter op dit blog!

  Aflevering bekijken  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht