Deel deze pagina
 • Opbergen is ons vak!

  Opbergen is ons vak!

  Inmiddels vallende blaadjes van de bomen, de lucht begint weer grijs te worden en fris is het ook buiten. Heb jij inmiddels alle kleding van de zomer uit te kast gehaald en die lekkere truien en vesten weer op de planken liggen? De dag starten en dan de juiste kleding gelijk kunnen vinden, dat is natuurlijk ideaal. Daar zijn wij van Varia Passie voor Slapen nou specialist in. Opbergen is dus eigenlijk ons vak!

  Kastenstudio

  In onze showroom in Alphen aan den Rijn hebben we een complete kastenstudio staan. In deze studio staan alle verschillende mogelijkheden zoals, draaideur, vouwdeur, schuifdeur of commodes. Maar ook de kleuren, de handgrepen en de juiste indeling van de kast kunnen we daar goed laten zien. 

  Eigenlijk kun je in deze studio echt even ervaren wat de kwaliteit is van de kast en welke opties je allemaal hebt om de kast naar jouw eigen hand te zetten. 

  Advies van onze specialisten

  Onze specialisten weten alles van die mogelijkheden die de verschillende kasten programma's allemaal hebben. Ze staan je graag bij in het voorzien van extra informatie en natuurlijk de juiste indeling en het uiterlijk van de kast. 

  Vooral die indeling vinden wij erg van belang. S'morgens opstaan en gelijk kunnen vinden wat je nodig hebt, das pas echt prettig de dag starten. We inventariseren samen met jou je opberggewoontes. Hoeveel leg, hoeveel hang, oplossingen in de vorm van accesoires, of misschien een aantal lades. 

  Vergeet bij je bezoek aan onze showroom niet de maten van je slaapkamer op te nemen. Hoogte, welke breedte en diepte die je kwijt zou kunnen. Met deze informatie stellen wij de juiste kast samen. 

  Bezorging en montage

  Bij Varia Passie voor Slapen hebben we een eigen montage team. Zij zorgen voor een goede bezorging en montage van die mooie kast. Maar ook voor het inmeten voor de definitieve bestelling. 

  Als extra service komen wij graag na plaatsing, na ongeveer 4 weken, nog even langs om de kast nog even bij te stellen. We leveren de kast natuurlijk leeg op en eenmaal je volledige kledingcollectie in de kast dan lopen we hem graag nog even na!

  Speciale Kasten Folder in de brievenbus

  Deze maand ontvang je een speciale kastenfolder in de brievenbus in Alphen aan den Rijn en omgeving. Scherpe prijzen een selectie van wat we bieden, kortom een kennismaking. Maar voor een echte kennismaking nodigen we je graag uit in onze showroom. Wij zorgen voor de koffie!

  Bekijk de kasten folder:

  .


  Vergelijkbare blogs

  • Altijd Goed Slapen Voordeelweken

   Altijd Goed Slapen Voordeelweken

   Inmiddels is de schoolvakantie in onze regio zijn eerste week ingegaan. En ondanks dat er veel mensen op vakantie zijn is de vakantie, wel altijd een drukkere periode bij ons in de winkel. Eindelijk de tijd om even samen opzoek te gaan naar dat nieuw... Lees meer...
  • Mega Zomer Sale van start

   Mega Zomer Sale van start

   Vandaag gaat de Mega Zomer Sale van start bij Varia Passie voor Slapen. De komende drie weken valt in Alphen aan den Rijn en omstreken de huis-aan-huis folder met alle aanbiedingen in de brievenbus. Bekijk alle aanbiedingen in de online folder: ... Lees meer...
  • Mega Summer Sale bij Varia Passie voor Slapen

   Mega Summer Sale bij Varia Passie voor Slapen

   De Mega Summer Sale is inmiddels al even aan de gang. Tijd voor een overzicht van alle lopende acties en de showroom opruiming.  Op vele showroommodellen ontvang je momenteel tot 50% korting. En er staan nog hele mooie complete slaapsystemen va... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht