Deel deze pagina
 • Nieuw TV programma: Passie voor Slapen Maand November

  Nieuw TV programma: Passie voor Slapen Maand November

  Bijna start de maand November, en dat betekent dat er weer een nieuwe uitzending te zien is van Passie voor Slapen TV. Met het hele team is er weer hard gewerkt om een mooie metamorfose neer te zetten. Naast de metamorfose hebben we deze maand ook onderwerpen als de Beddentester, het dekbed en de boxspring. 

  De Slaapkamer Metamorfose bij Petra Keijzer Rus

  Onze oproep voor deelnemers aan de slaapkamer metamorfose is niet onopgemerkt gebleven. Meer dan 95 aanmeldingen kregen we binnen. Aangezien we elke maand met een nieuwe aflevering komen, kunnen we nog heel wat mensen gaan verrassen. Kortom schrijf je in via de website voor de slaapkamer metamorfose en formuleer een mooie reden waarom we bij jou langs moeten komen. Ook alle huidige inschrijvingen blijven staan. Elke maand opnieuw selecteren we weer een nieuwe deelnemer uit alle aanmeldingen (zowel oude als nieuwe).

  De maand November is de keuze op Petra gevallen. Zij gaf aan bij haar inschrijving: "baan opgezegd en nu volledig aan de gang in mijn eigen praktijk voor onderwijsondersteuning. Druk periode, spannende periode, kortom nachtrust in een mooie slaapkamer dat zou echt een wens zijn. Een kamer waar ik tot rust kom en een plek voor mezelf heb". 

  Inmiddels hebben we de Slaapkamer Metamorfose gedaan bij Petra en het resultaat is te zien in de nieuwe aflevering van Passie voor Slapen TV.

  Beddentesters, hoe vergaat het ze tot nu toe?

  Inmiddels slaapt het team Beddentesters een week of 6 op de nieuwe matrassen en hoofdkussens. Sommige slapen in 1 keer heerlijk, sommige moeten echt wennen en lopen met spierpijn, een enkeling moet nog heel erg wennen. Kees is in deze aflevering in gesprek met Marianne Suidgeest over haar ervaringen met de Beddentest. 

  Temperatuur in bed, voor elk seizoen het juiste dekbed!

  Momenteel zien we veel klanten in de winkel voor een nieuw dekbed. De herfst is begonnen en de winter laat niet heel erg lang op zich wachten. Tijd om aandacht te besteden aan het juiste bedklimaat. Te koud zorgt voor verkrampt slapen, te warm zorgt voor onrustig slapen. Kortom het klimaat is iets om goed te regelen. 

  Kees laat de verschillende opties zien om het juiste klimaat in bed te krijgen bij elk seizoen.

  De boxspring, alle mogelijkheden die je hebt om de ideale combinatie samen te stellen!

  De boxspring is eigenlijk alleen de bedbodem. Maar voor veel mensen is de boxspring een compleet slaapsysteem. Enorm veel mogelijkheden heb je om die simpele boxspring (de bedbodem) aan te kleden naar een compleet bed. Lisette laat de verschillende mogelijkheden zien, die je hebt om het slaapsysteem aan te passen naar je eigen wensen.

  Bekijk de uitzending:

  Kortom een volle uitzending deze maand! Wij gaan weer hard aan de slag om je de maand December ook weer te voorzien van een mooie nieuwe aflevering.

  Inmiddels is de uitzending van de maand November te zien op Alphen Stad TV, ons Youtube Kanaal en natuurlijk op onze website. Mocht je de aflevering van October gemist hebben? Ook die is op onze website nog te bekijken.

  Vergeet je niet in te schrijven voor de Slaapkamer Metamorfose!  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht