Deel deze pagina
 • Breaking news: Vanaf 3e week januari 2014 Auping bij Varia Passie voor Slapen

  Breaking news: Vanaf 3e week januari 2014 Auping bij Varia Passie voor Slapen

  Achter de schermen zijn we hard bezig geweest bij Varia Passie voor Slapen. De showroom verbouwen en we voegen een geweldig mooi merk toe aan onze collectie. En wat voor een: Auping! En dat doen we niet door zomaar even een bedje in de showroom te plaatsen. Nee we gaan ervoor!

  Auping Select Dealer

  Een complete shop voegen we toe, met de volledige Auping beleving. Natuurlijk de bekende Auping Auronde, maar ook de Match, AVS, de boxsprings, matrassen en het bedtextiel zijn straks te vinden in onze showroom. 

  De indeling voor de nieuwe shop is gemaakt. De bedden zijn in bestelling en het team is inmiddels hard aan de studie. Alles willen we weten van dit nieuwe merk. 

  Vanaf half december verwelkomen we je graag in onze nieuwe Auping shop!

  Teststudio: Technisch slapen

  Naast de nieuwe Auping shop, hebben we ook ons complete concept nog eens goed onder de loep genomen. Waar zijn we goed in? Vooral het persoonlijke slaapadvies. De referenties geven dat ook aan in Klantenvertellen.nl. Daar moet nog meer de nadruk op komen te liggen. We gaan onze Teststudio dan ook met de helft vergroten. Meer ruimte om jou als klant van een persoonlijk slaapadvies te voorzien. 

  Showroom opruiming

  Er moet plaats gemaakt worden. Sommige bedden komen terug in net even een andere uitvoering of een andere stof. Van sommige moeten we echt afscheid nemen. Kortom Varia is nu 'the place to be' om een mooi bed voor een aantrekkelijke korting te scoren. 

  Ter introductie: Win actie Auping op Facebook

  Vanaf half januari maak jij kans op een van de vele prijzen die we gaan aanbieden. Wat dacht je van het nieuwe Auping Essentail bed. De rest van de prijzen blijven nog even geheim. We starten de actie begin december en net voor de kerst zullen we de winnaars blij gaan maken. 

  Blijf ons volgen zowel op de website als op onze Facebook Pagina!  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht