Deel deze pagina

Collectie

Zo blijf ik goed op de hoogte, en jij ook!

Beurzen bezoeken in Keulen, Brussel of Milaan. Fabrieken bezoeken in Nederland, België en Duitsland. Alle vakbladen lezen die er maar zijn. Praten, praten en nog eens praten met vertegenwoordigers van alle mooie merken.

Dat is de manier waarop Kees Goddrie zijn collectie samenstelt: “Zo blijf ik goed op de hoogte van wat er op mijn vakgebied gebeurt.” En natuurlijk profiteer jij, als klant, daarvan.

Want: bij Varia Passie voor Slapen is altijd het allernieuwste en allerbeste op slaapgebied te vinden!

 • Boxspring

  Een boxspring net als in een luxe hotel. Helemaal aan te passen aan jouw wensen en eisen. Gewoon vlak of elektrisch verstelbaar, in verschillende uitvoeringen.
  Lees meer...
 • Bedbodems

  Lattenbodem, spiraalbodem, schotelbodem hebben allemaal verschillende eigenschappen. Welke bedbodem past het beste bij jouw situatie?
  Lees meer...
 • Matras

  Een matras is heel belangrijk voor jouw slaapcomfort. Maar: er is veel keus. Met het slaapadvies van Varia is de juiste matras zo gevonden.
  Lees meer...
 • Hoofdkussen

  Er zijn heel veel verschillende hoofdkussens. Met het juiste advies en de testservice van Varia Passie voor Slapen is de juiste keuze zo gemaakt.
  Lees meer...
 • Dekbed

  Voor ieders smaak en voor elke portemonnee is wel een fijn dekbed te vinden. Maar: waar let je op bij het maken van een keuze?
  Lees meer...
 • Dekbedovertrek

  Tenzij je een dikke flanellen pyjama aan hebt, voel je het verschil. En: het oog wil ook wat. Welke dekbedovertrekset past bij jou?
  Lees meer...
 • Ledikant

  Een ledikant zorgt voor de perfecte omlijsting van jouw slaapsysteem. Welke stijl past het beste in jouw slaapkamer?
  Lees meer...
 • Kastsystemen

  Voor elk kledingstuk een eigen plekje. Een zee van ruimte of compact en handig ingericht. Een draaideur, een zweefdeur, een schuifdeur of een inloopkast?
  Lees meer...
 • Bijmeubelen

  Houtprint, glas of laklaag. Bijmeubelen – nachtkasten, commodes en hockers – zijn er in allerlei stijlen en materialen. Passend bij je slaapsysteem. Uite...
  Lees meer...
 • Bedtextiel

  Hoeslakens en moltons, maar ook spreien en sierkussens. Alles om je slaapsysteem te beschermen, slaapklaar te maken en te verfraaien.
  Lees meer...

  Blogs

  • Wij zijn verhuisd!

   Wij zijn verhuisd!

   Eindelijk is het dan zo ver! Maanden lang, zijn we samen met ons team heel erg hard bezig geweest om onze nieuwe winkel geheel klaar te maken voor de verhuizing. Vandaag (29 november 2015) was het dan eindelijk de laatste dag dat we open waren op de... Lees meer...
  • Herfst / Winter collectie 2016 Riviera Maison Bedtextiel

   Herfst / Winter collectie 2016 Riviera Maison Bedtextiel

   Eindelijk is het weer zover..... de nieuwe bedtextiel collectie van Riviera Maison voor aankomende herfst / winter (2015/2016) is weer uit. We gaan wederom een super leuke collectie tegemoet. Eindelijk het lang verwachte vervolg op het succesvolle de... Lees meer...
  • De toekomst halen we naar binnen met nieuwe software

   De toekomst halen we naar binnen met nieuwe software

   Woorden als het retailen van de toekomst, nieuwe concepten, nieuwe identiteit, allemaal leuk en aardig maar waar het enkel en alleen om gaat is dat onze klant de beste service ontvangt. Ondanks dat we lekker vooruitstrevend te werk zijn gegaan in het... Lees meer...
  • Een nieuwe locatie, vraagt om een nieuwe identiteit

   Een nieuwe locatie, vraagt om een nieuwe identiteit

   Gewoon een hele andere Varia Passie voor Slapen, een nieuwe plek, een nieuwe identiteit, een nieuw concept, maar met het vertrouwde advies, service en ons team. Onze mening: een nieuwe locatie verdient een heel nieuw gezicht.  Zelfs de naam gaa... Lees meer...

  Maak een afspraak

  = verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht