1 persoons bedden zijn er is veel verschillende soorten en maten en van alle gemakken voorzien, zo kun je jou bed helemaal zelf samen stellen door te kiezen voor hout of staal, in veel verschillende kleuren. Zo stel je het bed samen die past bij de stijl in jou slaapkamer.

Welke afmetingen zijn er?

Bij een 1 persoons comfort ledikant zijn er een aantal maten mogelijk, zo kun je kiezen tussen de breedtes 80, 90 of 100cm breed. Ook de lengte kan erg belangrijk zijn, zo zijn de lengtes 190, 200, 210 of zelfs 220 mogelijk. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het maken van een keuze voor de afmetingen, zij stemmen dit natuurlijk af op de wensen die jij hebt!

Zijn alle Comfort bedden in 1 persoons uitvoering verkrijgbaar?

Alle comfort ledikanten die je bij ons op de webshop of in de showroom ziet zijn allemaal te verkrijgen in 1 persoons uitvoering. 

Welke opties zijn er?

Stel zelf jou 1 persoons comfort ledikant samen, dit kun je doen door het kiezen van een kleur hout/staal. Maar ook kunnen we de poten aanpassen waardoor je de instaphoogte kunt aanpassen naar de wensen die er zijn, ook is het mogelijk om te kiezen voor wielen in plaats van poten. Het voordeel van wielen is dat je het bed makkelijk kunt verplaatsen en ook het schoonmaken onder het bed een fluitje van een cent is. Optioneel kun je ook kiezen voor verlichting aan het hoofdbord of in en uitstap verlichting.

Welke bedbodem kan ik gebruiken in een comfort ledikant?

Bij het kiezen van een nieuw slaapsysteem is de keuze van bedbodem natuurlijk ook erg belangrijk! In een comfort ledikant kunnen alle bedbodems geplaatst worden. Dus een Lattenbodem, Schotelbodem en spiraalbodem vallen onder de mogelijkheden, Onze slaapadviseurs houden hier natuurlijk rekening mee in combinatie met het matras.

Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten