2 persoons comfort ledikanten zijn in een aantal maten beschikbaar, en helemaal aan te passen en te stylen naar eigen wens. Zo stel je jou bed zelf samen en kun je kiezen voor een kleur die past in jou slaapkamer en het bed te voorzien van de opties die jij graag ziet, van verlichting tot bijmeubelen.

Welke afmetingen zijn er?

De 2 persoons comfort ledikanten zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen, zo kun je kiezen uit de breedtes 160, 180 of 200 breed. Ook in de lengte zijn er een aantal mogelijkheden zoals 190, 200, 210 of 220. Waar wel rekening mee gehouden dient te worden is met de breedtemaat, Zo is een comfort ledikant altijd iets breder dan de aangegeven maat. Omdat de dikte van de plank meestel niet wordt meegerekend moet je rekening houden met een 5cm extra aan beiden kanten.

Welke opties zijn er?

Een 2 persoons comfort ledikant kun je uitrusten met verschillende opties. De meest gekozen optie is hogere poten, dit om een positieve invloed te geven aan de in en uitstaphoogte. Je kunt je bed helemaal afmaken door verlichting aan het hoofdbord of in en uitstapverlichting. Natuurlijk kun je ook kiezen voor verschillende soorten hoofdborden. Bij ons in de showroom hebben wij heel veel verschillende comfort ledikanten staan in veel verschillende maten en uitvoeringen. 

Welke bedbodem kan ik gebruiken in een comfort ledikant?

Bij het kiezen van een nieuw slaapsysteem is de keuze van bedbodem natuurlijk ook erg belangrijk! In een comfort ledikant kunnen alle bedbodems geplaatst worden. Dus een Lattenbodem, Schotelbodem en spiraalbodem vallen onder de mogelijkheden, Onze slaapadviseurs houden hier natuurlijk rekening mee in combinatie met het matras.

Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten