Comfort bedden zijn er natuurlijk in veel verschillende soorten en maten. Hout, metaal of een gestoffeerd ledikant zo kunt je helemaal zelf je eigen droombed samen stellen, die van alle gemakken is voorzien. Denk daarbij aan de instaphoogte of het deelbaar maken van het ledikant voor opmaakgemak.

Welke verschillen zijn er?

De grootste verschillen op het gebied van comfort ledikanten zijn de materialen die worden gebruik, zo kun je kiezen voor een houden ledikant, of voor staal wat zorgt voor een moderne uitstraling van het bed. Door de mogelijkhijd om te kiezen voor en andere kleur kun je het bed zo samenstellen dat het helemaal past bij de stijl van je eigen slaapkamer.

Wat zijn de opties op een comfort ledikant?

Bij de aankoop van een nieuw bed is het natuurlijk erg belangrijk om een bed samen te stellen die past bij de wensen die er zijn, zo kunnen we door het aanpassen van de poot heel makkelijk de instaphoogte aanpassen die bij u past. Ook is er de mogelijkheid om het bed deelbaar te maken, dit betekend dat je de beide delen uit elkaar kunt schuiven. Dit zorgt voor opmaakgemak en ook het schoonmaken onder het bed is niet langer een uitdaging.

Welke bedbodem kan ik gebruiken in een comfort ledikant?

Bij het kiezen van een nieuw slaapsysteem is de keuze van bedbodem natuurlijk ook erg belangrijk! In een comfort ledikant kunnen alle bedbodems geplaatst worden. Dus een Lattenbodem, Schotelbodem en spiraalbodem vallen onder de mogelijkheden, Onze slaapadviseurs houden hier natuurlijk rekening mee in combinatie met het matras.

Welke afmetingen zijn er?

Comfort ledikant zijn in veel verschillende afmetingen beschikbaar. De afmetingen 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 behoren allemaal tot de mogelijkheden, zo kun je het bed helemaal samenstellen hoe je zelf wilt. De afmetingen, de stijl, de instaphoogte en alle opties die je zelf graag wilt. Zo staat er echt een droombed in je slaapkamer!

Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten