Een elektrisch vdrstelbare boxspring geeft natuurlijk extra comfort in de slaapkamer, zeker op het moment dat je vaak een boekje in bed leest of nog even tv kijkt voor het slapen gaan! Elektrisch verstelbare boxsprings zijn ook in verschillende maten, kleuren, stoffen en hooftes te verkrijgen.

Afmetingen voor een elektrisch verstelbaar bed.

Een elektrisch vertstelbare boxspring is verkrijgbaar in veel verschillende maten. Zo zijn de breedte maten 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 mogenlijk maar ook 190, 200, 210, 220 lang.

Waarom die extra ''laag'' aan de onderkant?

Bij een elektrisch verstelbare boxspring wordt er vaak gebruik gemaakt van een sierplint aan de onderkant van de boxspring. Deze plint zorgt ervoor dat je het frame niet meer ziet en alles mooi is afgewerkt. Het voordeel van een elektrisch verstelbare boxspring is dat deze door de extra plint en motoren gelijk op een heerlijke hoogte is.

Wat is jou ideale houding?

Je hebt boxsprings met 1, 2 of 3 motoren. Over het algemeen worden de boxsprings geleverd met 2 motoren. Dit betekend dat je zowel de benen als het ruggedeelte kunt verstellen. Bij een 3 motorige boxspring beweegd ook het gedeelte bij de nek mee zodat een boekje lezen in bed nog gemakkelijker wordt.

Natuurlijk kun je een elektrische boxspring helemaal eigen maken door te kiezen voor een ander hoofdborn, kleur, stof of pootje. Zo stel je dus echt je eigen boxspring samen!

Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten