Deel deze pagina

Collectie

Lekker slapen? Zorg dan ook voor het juiste hoofdkussen!

Bij gezond slapen denken veel mensen aan een goed matras. Maar het hoofdkussen is minstens zo belangrijk. We horen van veel mensen dat ze het erg lastig vinden het selecteren van het juiste hoofdkussen. Eigenlijk is dat helemaal niet lastig. Het is vooral vertrouwen hebben in onze slaapadviseurs. 

Hoofdkussen advies van onze slaapadviseurs

Onze slaapadviseurs zijn en worden nog steeds uitgebreid getraind om onze klanten te kunnen voorzien van het juiste hoofdkussen. Zij weten alle ins en outs van de vele hoofdkussens die ons assortiment rijk is. Zij starten altijd eerst met een aantal vragen en kijken even goed naar het hoofd en de schouders van onze klanten. 

De vragen die zij stellen gaan vooral over de slaaphouding, je huidge hoofdkussen en of je het snel warm of juist koud hebt op het hoofdkussen. Allemaal vragen die ons verder kunnen helpen om je van het juiste advies te kunnen voorzien. De belangrijkste vraag is eigenlijk de slaaphouding. Een zijslaper heeft namelijk een hoger kussen nodig dan een buikslaper. 

Naast de slaaphouding, zal de adviseur ook goed kijken naar de vorm van het hoofd en de breedte van de schouder. Dat is noodzakelijk om te zorgen dat het hoofdkussen ook nog eens goed bij jouw postuur gaat passen. 

De Slaapadviseur selecteerd een aantal hoofdkussens die passen bij jou situatie en dan is eindelijk het meest aangename deel van het advies aan de beurt: De teststudio!

Bij Varia Passie voor Slapen hebben we een teststudio waar je alle hoofdkussens rustig even kunt uitproberen. Zelf kun je dan even goed voelen en een eerste indruk vormen. Onze Slaapadviseur kan dan gelijk even meekijken of het hoofdkussen ook de juiste ergonomie biedt in de verschillende slaaphoudingen. Uiteindelijk maak je samen met onze slaapadviseur dan een keuze voor het kussen dat echt past.

Hoofdkussen testservice

Sommige mensen hebben al meerdere kussens naast hun bed liggen en geen van alle slapen lekker. Om dat te voorkomen hebben wij de hoofdkussen testservice. Onze adviseur heeft namelijk goed meegekeken en een advies gegeven. Maar thuis kan het misschien toch niet naar wens zijn dat nieuwe kussen. Zonde natuurlijk!

Daarom krijg je bij elke aankoop van een hoofdkussen altijd 14 nachten de tijd om het hoofdkussen te testen. Is het hoofdkussen helemaal goed dan blijft deze lekker. Is het toch nog niet helemaal naar wens, dan bezoek je gewoon onze showroom en helpt onze slaapadviseur je aan een ander hoofdkussen. 

Zo weet je zeker dat je een investering doet in een hoofdkussen dat past! Ons assortiment is zo groot er is altijd wel een passend hoofdkussen te vinden. 

Bezoek onze Hoofdkussen teststudio

We kunnen pagina's vol informatie brengen over hoofdkussens, maar eigenlijk is het allerbeste om dus gewoon die Slaapadviseur aan te spreken en samen opzoek te gaan naar een heerlijk kussen. Maak gewoon gebruik van de kennis die wij hebben. We zijn er dagelijks en inmiddels al 20 jaar mee bezig. 

Neem vooral ook even lekker de tijd om je hoofdkussen in onze teststudio te testen. We hebben niet voor niets een groot deel van onze showroom ingericht met deze teststudio :-)

Blogs

 • Alles over: Silvana Support Hoofdkussens

  Alles over: Silvana Support Hoofdkussens

  Een van de meest bekende hoofdkussens van Nederland: Silvana Support. Maar ook het hoofdkussen waar we via onze chat de meeste vragen over ontvangen. Tijd om alles op een rijtje te zetten over de Silvana Support hoofdkussens.  Silvana Support C... Lees meer...
 • De Wintersale gaat van start!

  De Wintersale gaat van start!

  De feestdagen komen nu echt dichtbij. Het nieuwe jaar staat te trappelen. Tijd om te gaan starten met de Wintersale! Speciaal voor de wintersale hebben we een folder uitgebracht met een selectie van alle items die je tijdens de Wintersale in onze win... Lees meer...
 • Wijziging productnaam Auping Mistral kussens en dekbedden

  Wijziging productnaam Auping Mistral kussens en dekbedden

  Vanwege juridische redenen zal er een wijziging in de Auping dekbedden en hoofdkussens collectie gaan plaatsvinden. De producten zelf zullen ongewijzigd blijven. De Auping Mistral dekbedden en de Auping Mistral kussens zullen voortaan de naam Auping... Lees meer...
 • De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

  De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

  Er zijn momenteel aardig wat ontwikkelingen in de collectie van Tempur. Eind September de introductie van drie verschillende matrassen met elk hun eigen ligcomfort. En op de beurs in februari het nieuwe Zero G slaapsysteem en de nieuwe Breeze matrass... Lees meer...

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht