De WK gaat bijna van start. De definitieve team selectie is afgelopen weekend bekend geworden. En nu maar hopen dat ons team een paar mooie wedstrijden gaat laten zien. Natuurlijk de ideale gelegenheid om een aantal leuke acties te bedenken die inhaken op het WK. Samen met Eastborn komen we met de volgende acties:

Eastborn nummer 10 Rio Editie (beste koop Consumentengids)

De Eastborn Nummer 10 is al twee jaar achter elkaar als beste uit de test van de consumentenbond gekomen. Speciaal voor het WK is er een Limited Edition uitgekomen van de bekende nummer 10. De designer heeft de kwaliteit van de nummer 10 (specificaties zijn identiek) vertaald naar een editie die alleen tijdens de WK te krijgen is. 

Bekijk de Limited Edition van de Eastborn Nummer 10 Rio Editie in onze folder!

2e matras 50% korting: Olympus Matras

Tijdens de WK is het ook nog eens extra voordelig om de huidige matrassen te vervangen voor een nieuwe set. De matras Olympus is in de aanbieding: 2e matras 50% korting. 

Kom proefliggen en ervaar de gezonde en comfortabele nachtrust die de Olympus Matras je kan geven!

Kom langs bij Varia Passie voor Slapen

Bezoek onze showroom en kom kijken naar deze leuke WK acties. Wie weet breng jij de aankomende wedstrijden wel heerlijk in bed door. Liggend op je nieuwe en comfortbale Nummer 10 Rio Editie of het voordelige Olympus matras. 

Bekijk de huis aan huis folder met onze speciale WK acties

.

 

Reageer & deelBanner voor footer