Met onze specialistische kennis op gebied van slaapcomfort, mogen de verzorgingsbedden natuurlijk niet ontbreken. Steeds vaker maken we gebruik van verzorging aan huis. Uiteraard moet de situatie wel voldoen aan Arbo wetgeving en een veilige slaapsituatie. Onze At Home zorgcollectie brengt gebruiksgemak en een stijlvolle uitstraling samen. 

Het juiste bed voor 'Zorg aan huis':

Wanneer u zorg nodig hebt, biedt een zogenaamd hoog/laag bed vaak alle functies die het voor u en uw verpleging, iedere dag weer gemakkelijk maakt, zowel voor zorgsituaties thuis als in verzorgingshuizen. Onze collectie 'Zorg At Home' maakt zorgbedden in mooie hout- of lakkleuren die uw slaapkamer prettig en sfeervol maken. Functionele bedden met alle gemakken voor zorgtoepassingen, maar toch met het gevoel van je eigen sfeervolle slaapkamer.

Onze zorgkamers zijn leverbaar in huiselijke kleuren en bestaan uit een hoog/laag bed met elektrisch verstelbare bodem, uitvalbeveiliging, papagaai en een nachtkastje met uitschuiftablet. De slaapkamer kan uitgebreid worden met een bijpassende ladenkast of garderobekast.

Onze slaapadviseurs geven graag meer informatie

Onze slaapadviseurs staan natuurlijk voor je klaar om je te kunnen voorzien van alle benodigde informatie over het 'Zorg At Home' concept.

Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten