Een boxspring heeft in vergelijking met andere bedsystemen, het voordeel dat het gelijk al is voorzien van een aangename instaphoogte. Blijf alleen wel opletten. Soms kan een combinatie zo hoog of juist te laag worden, dat deze niet prettig past bij de gebruiker. 

Wat is de ideale hoogte?

De ideale instaphoogte van een boxspring zit bij de gebruiker boven het knikpunt van de knie. De hoogte van de boxspring is afhankelijk van het type boxspring bedbodem (verkrijgbaar in verschillende diktes), de hoogte van de toegepaste potenset (verkrijgbaar in verschillende hoogtes) en de dikte van het matras (verkrijgbaar in verschillende diktes). De combinatie samen adviseren wij altijd goed te checken zodat de hoogte gaat passen bij de eigen lichaamslengte. 

Extra voordeel van een goede hoogte van de boxspring, is het opmaak gemak. De boxaspring heeft gelijk een prettige werkhoogte!

Hoe hoog is jouw combinatie?

Onze slaapadviseurs checken bij elk advies altijd gelijk of de hoogte past bij de gebruiker. Echter is het goed hier zelf ook natuurlijk nog even naar te kijken. 


Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten