Auping Vivo Matras

  • Auping Vivo Matras
  • Auping Vivo Matras
  • Auping Vivo Matras
  • Auping Vivo Matras
  • Auping Vivo Matras

Auping Vivo Het Vivo matras is de vijfde in de lijn Auping matrassen. In de Vivo komen optimale ondersteuning en meersterlijk ligcomfort samen, het biedt dubbele steun in de schouderzone waa... Lees verder


3.190,-
Een offerte aanvragen Informatie per post of mail

Auping

Auping Auping nights, Better days is de slogan die het merk meer dan waard maakt. Echt een bedrijf waar Nederland trots op mag zijn. Bekend om de mooie design modellen maar ook het typische Auping ligcomfort...

Auping Vivo

Het Vivo matras is de vijfde in de lijn Auping matrassen. In de Vivo komen optimale ondersteuning en meersterlijk ligcomfort samen, het biedt dubbele steun in de schouderzone waardoor je schouders beter wegzakken en je beter kunt ontspannen.

Matrassen van Auping

De matrassen van Auping zijn opgebouwd uit zorgvuldig samengestelde lagen, elk met zijn eigen specifieke werking. Alles op de juiste plek en gemaakt van hoogwaardige materialen. Een Auping matras ondersteunt je waar nodig. Het ontlast de wervelkolom en onderrug, en geeft mee bij schouders en heupen. Bijkomend voordeel: de matrassen van Auping hoef je niet te keren. Je kunt kiezen uit vijf verschillende modellen, elk verkrijgbaar in diverse lengtes en soorten ondersteuning en niveaus van comfort.

Passie voor Slapen advies

Het juiste matras passend bij jou als slaper? Er zijn drie factoren die van belang zijn om het juiste matras te selecteren. Klik hier voor een uitgebreid advies.

Voor het kiezen van het juiste matras kijken wij naar 3 aspecten,

1: lichaamsbouw
2: slaaphouding
3: de bedbodem

Belangrijk is dat het matras de juiste ondersteuning biedt, en ruimte heeft om in weg te zakken waardoor de wervelkolom in een rechte lijn tussen de schouders en heupen komt te liggen. Afhankelijk van de slaaphouding en het type bedbodem kiezen we dan samen de juiste hardheid van je nieuwe matras. De Vivo is geschikt voor rugslapers of zijslapers op alle type bedbodems.

In de showroom van Passie voor Slapen te Alphen aan den Rijn, beschikken wij over een speciale teststudio waar je alle matrassen op je gemak kunt testen. 

Specificaties:

Hoogte: 22 cm
Tijk: 40% tencel, 60% polyester, 10 mm polyether en 6,5 mm 3D-breisel 
Opbouw: Vita Talalay Origins® comfortlaag(100% natuurlijk), Drukverdeler van 1cm 3D-breisel met flexibele schouderzone, 5 zones met DDPS pocketvering 14 cm hoog met visco schouderzone, ventilerende polyether onderlaag, antraciete viltbodem
Hardheden: zacht, medium, stevig, extra stevig
Maten: Breedte: 70/80/90/100/120/140/160/180/200
Lengte: 190/200/210/220

Onderhoud:

De levensduur van een matras is ongeveer 8 à 12 jaar. Onder andere transpiratievocht kan de levensduur beïnvloeden. Het is verstandig om hoeslakens en molton van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken, bijvoorbeeld een 3D molton. Bovendien zijn regelmatig wassen, opschudden en/of opkloppen van het beddengoed en luchten een ''must'' voor een lang matrasleven.

Maat:
180 x 190
Stevigheid:
Medium
Onze 7 slaapzekerheden

Bezorging & montage

Wanneer het jou het beste uitkomt natuurlijk

Betaal zoals jij wilt

Betaal vooraf, achterof of gespreid

24/7 service

Wij slapen pas als u ook kunt slapen

Passie voor Slapen laagste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij betalen jou het verschil uit

Geen aanbetaling

Je betaalt pas als alles bezorgd en geplaatst is

Omruilgarantie

Proefslapen op je nieuwe matras of kussen

PowerNap-Garantie

Kom heerlijk 1 uur proefslapen

Andere klanten kochten of bekeken ook

Reviews

Deel je ervaring met anderen   Schrijf een review
Jasper den Neijsel
Deze review is geplaatst op 18-11-2019

Fantastisch!

Fantastisch!

Vraag & antwoord

Heb je een vraag over dit product?   Stel ons dan je vraag

Reageer & deelBanner voor footer