Serta iSeries Expression

  • Serta iSeries Expression
  • Serta iSeries Expression
  • Serta iSeries Expression
  • Serta iSeries Expression

Serta iSeries Expression De twee soorten matrassen uit de iSeries, de Expression en de Expression Plush, vormen samen de hybride collectie. Het zijn hoogtechnologische matrassen, die voldoen aan de la... Lees verder


2.299,-
Een offerte aanvragen Informatie per post of mail

Serta

Serta Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Wij hebben ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een l...

Serta iSeries Expression

De twee soorten matrassen uit de iSeries, de Expression en de Expression Plush, vormen samen de hybride collectie. Het zijn hoogtechnologische matrassen, die voldoen aan de laatste wetenschappelijke inzichten. Dankzij de intelligente combinatie van premium traagschuim en onze unieke gel, komt uw lichaam maximaal tot rust. Uw spieren ontspannen en u slaapt dieper. Dat is nog eens uitgerust wakker worden!

Matrassen van Serta

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de opbouw van de matrassen. Slapen op een matras van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de matras vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust.

Passie voor Slapen advies

Het juiste matras passend bij jou als slaper? Er zijn drie factoren die van belang zijn om het juiste matras te selecteren. Klik hier voor een uitgebreid advies.

Voor het kiezen van het juiste matras kijken wij naar 3 aspecten,

1: lichaamsbouw
2: slaaphouding
3: de bedbodem

Belangrijk is dat het matras de juiste ondersteuning biedt, en ruimte heeft om in weg te zakken waardoor de wervelkolom in een rechte lijn tussen de schouders en heupen komt te liggen. Afhankelijk van de slaaphouding en het type bedbodem kiezen we dan samen de juiste hardheid van je nieuwe matras. De iSeries Expression is geschikt voor rugslapers of zijslapers op alle type bedbodems.

In de showroom van Passie voor Slapen te Alphen aan den Rijn, beschikken wij over een speciale teststudio waar je alle matrassen op je gemak kunt testen. 

Specificaties:

Hoogte: 28 cm
Opbouw: Serta HR Support Foam Serta PillowSoft Foam Pocketspring interieur 2 x 2-layer Cool Action™ Gel Memory Foam
Hardheden: medium, firm
Maten: Breedte: 80/90/100/120/140/160/180/200
Lengte: 200/210/220

Onderhoud:

De levensduur van een matras is ongeveer 8 à 12 jaar. Onder andere transpiratievocht kan de levensduur beïnvloeden. Het is verstandig om hoeslakens en molton van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken, bijvoorbeeld een 3D molton. Bovendien zijn regelmatig wassen, opschudden en/of opkloppen van het beddengoed en luchten een ''must'' voor een lang matrasleven.

Maat:
180 x 210
Stevigheid:
Firm
Onze 7 slaapzekerheden

Bezorging & montage

Wanneer het jou het beste uitkomt natuurlijk

Betaal zoals jij wilt

Betaal vooraf, achterof of gespreid

24/7 service

Wij slapen pas als u ook kunt slapen

Passie voor Slapen laagste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij betalen jou het verschil uit

Geen aanbetaling

Je betaalt pas als alles bezorgd en geplaatst is

Omruilgarantie

Proefslapen op je nieuwe matras of kussen

PowerNap-Garantie

Kom heerlijk 1 uur proefslapen

Andere klanten kochten of bekeken ook

Reviews

Deel je ervaring met anderen   Schrijf een review

Vraag & antwoord

Heb je een vraag over dit product?   Stel ons dan je vraag

Reageer & deelBanner voor footer