Start de dag met een goede nacht

Silvana DE leverancier voor hoofdkussens en dekbedden presenteert haar volledige assortiment bij Varia Passie voor Slapen in zowel de showroom in Alphen aan den Rijn, als ook in de webshop op deze website. 

Silvana werkt zowel voor haar hoofdkussens als dekbedden met veelal vooruitstrevende en vernieuwende materialen. Echt de specialist op gebied van hoofdkussens en de juiste ondersteuning, dekbedden en de juiste temperatuur in bed. Vooral bekend zijn de hoofdkussens met de gezichten erop, de Silvana Support collectie. Veel nagemaakt door andere leveranciers maar er is er tot op de dag van vandaag nog geen 1 in geslaagd om het echte Silvana Support gevoel te evenaren. 

Meer informatie over Silvana

Bekijk alle beschikbare informatie over Silvana en haar producten in het menu aan de onderzijde van deze pagina!

Silvana in onze showroom in Alphen aan den Rijn

Wij adviseren je een nieuw hoofdkussen of dekbed altijd uit te zoeken in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Zo kunnen onze slaapadviseurs je voorzien van het juiste advies en ben je zelf instaat om even goed naar de verschillen te kijken en vooral te voelen en testen.

Silvana in onze webshop

Weet jij al precies wat je nodig hebt van Silvana? Dan is onze webshop de uitkomst om je hoofdkussen of dekbed en eventuele extra accessoires direct te bestellen. Maar onze webshop is ook erg geschikt voor het bekijken van de producten en alle informatie per product of een offerte aan te vragen voor het Silvana Product van jouw keuze.


17 producten

Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten