Deel deze pagina

Curem

Het Geheim van perfecte ondersteuning: Curem!


Verkwikkende slaap is een weldaad voor lichaam en geest. Daarom zien wij het als onze persoonlijke missie om je te ondersteunen bij een ontspannen, gezonde en weldadige slaap. CUREM is geen gewone visco-elastische traagschuim matras. 

Perfecte ondersteuning en ventilatie voor een vriendelijke prijs

Het is een holistische benadering van wellness en ontspanning. En of je nu al goed slaapt en denkt dat het nog beter kan, of gewoon elke dag fris wilt opstaan na een heerlijke nachtrust, CUREM biedt je de perfecte ondersteuning en ventilatie tegen een vriendelijke prijs.

Curem volgt de contouren van je lichaam

Diepe, ontspannende slaap is onmisbaar voor een vitaal leven. Dit is essentieel voor CUREM. Het adaptieve memory foam van CUREM vormt zich volledig naar je lichaam en neemt drukpunten weg. In tegenstelling tot een gewone schuimmatras volgt memory foam de contouren van je lichaam zonder druk uit te oefenen. Het resultaat is een nachtrust zonder voelbare druk. 

Je lichaam blijft in de optimale houding voor een goede nachtrust

Een geïntegreerd multizone-systeem zorgt ervoor dat je rug in de juistepositie blijft doordat je schouders dieper wegzinken en de onderrug ondersteund wordt. Je lichaam blijft in de optimale houding, wat leidt tot een betere bloedsomloop, ontspannen slaap, effectieve drukvermindering, en perfecte regeneratie. Bij het opstaan voel je je ontspannen en energiek. Alles stroomt en je lichaam is perfect in balans.

De start van de dag, vol vertrouwen, vol energie

Je wordt wakker en voelt hoe je hele lichaam wordt ondersteund door CUREM. Voel de ontspanning in je heupen, benen en rug. Hoe voelen je armen en schouders? En je hoofd en nek? Geniet van het gevoel: geen druk, geen pijn. Je voelt je licht en vol energie en begint positief en vol zelfvertrouwen aan de nieuwe dag.

Blogs

 • Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

  Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

  Curem een nieuw merk uit de Hilding Anders Groep waar onder andere ook Eastborn, Pullman en Jensen vandaan komen. Een merk vooral gericht op ondersteuning en drukverlaging met daarnaast ook nog eens perfecte ventilatie. Tijdens de introductie van Cur... Lees meer...
 • Nieuw in onze webshop: Curem

  Nieuw in onze webshop: Curem

  Inmiddels is de nieuwe Curem collectie uitgeleverd en volledig opgebouwd in onze showroom. Dit weekend hebben we ook hard doorgewerkt om ook de volledige Curem collectie te plaatsen in onze webshop. C... Lees meer...
 • Een mooi nieuw merk bij Varia: Curem

  Een mooi nieuw merk bij Varia: Curem

  Afgelopen weekend stond de beurs in Brussel weer bij ons in de agenda. Brussel is wat mij betreft een van de betere beursen die er te vinden zijn op slaapgebied. Natuurlijk bezoeken we alle beursen ma... Lees meer...

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht