Deel deze pagina

Jensen

Designed for sleep comfort: Jensen!

Slaap is een doorslaggevende factor om maximaal te kunnen presteren en van het leven te genieten. Daarom doet Jensen al 60 jaar haar best om mensen iedere nacht weer betere nachten te geven. 

Innovatief, maar gericht op het beste systeem voor de beste nachtrust

De producten van Jensen worden geproduceerd om het lichaam optimale steun en een heerlijk ligcomfort te bieden. Het streven naar het optimale ligcomfort is de drijvende kracht achter de innovaties waaraan Jensen zijn reputatie in de branche te danken heeft. In de loop der jaren hebben verschillende nieuwe, drukverminderdende materialen en innovatieve constructies onze handtekening gekregen.Het in zones ingedeelde veersysteem is een van de vele voorbeelden daarvan, net als de verdere optimalisering van het zone idee door het gebruik van stretchmaterialen. 

Een bed van Jensen wordt speciaal voor u gemaakt

Een bed is een belangrijke investering, en Jensen streeft samen met Varia Passie voor Slapen ernaar dat u als klant tevreden en zeker bent over uw keuze. Onze doelstelling om optimaal ligcomfort na te streven is natuurlijk de drijfveer van Jensen om innovatief te werk te gaan. Varia Passie voor Slapen werkt graag samen met Jensen om in het luxe segment het allerbeste op gebied van slaaptechniek te brengen. 

Naast het slaapcomfort moet het bed natuurlijk ook mooi zijn om te zien. Dankzij het scandinavische design, de nieuwe op de natuur geinspireerde materialen, de ingebouwde technische snufjes, maken tezamen uw Jensen bed tot een buitengewoon meubelstuk. 

Jensen bij Varia Passie voor Slapen

Varia Passie voor Slapen heeft een uitgebreide shop in shop presentatie van Jensen staan. In deze shop in shop tref je de verschillende mogelijkheden van Jensen aan, met alle verschillende stoffen en overige design keuzes. Onze adviseurs staan u graag bij om alles te vertellen en te laten ervaren over de mogelijkheden van Jensen die passen bij uw wensen.

Bezoek onze showroom in Alphen aan den Rijn, onze slaapadviseurs laten je graag kennismaken met de mogelijkheden van Jensen. 

Informatie

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht