Deel deze pagina

Advertenties

 • Nieuw: Tempur Breeze, een nieuwe manier van slapen!

  Nieuw in de collectie bij Tempur: Tempur Breeze, een koele manier van slapen. Tempur breeze geeft je het gevoel koeler te slapen door de optimalisatie van het microklimaat.

  Wat is Tempur Breeze

  Uitmuntende slaaptechnologie van TEMPUR®. Materace TEMPUR® gaat in 2014 verder met onze nieuwste innovatie.TEMPUR Breeze matrassen bevatten nieuw gedeponeerd TEMPUR Climate Material™ en een unieke hoes die gemaakt is om overmatig vocht op te nemen en af te voeren. Door relatieve vochtigheid te verminderen en de luchtstroom te bevorderen optimaliseert Breeze het microklimaat zodat u koeler kunt slapen. Breeze matrassen zijn verkrijgbaar in Original, Sensation en Cloud collecties in de hoogtes 22 cm en 27 cm, zodat u het perfecte matras kunt vinden voor uw comfort.

  Hoe werkt Tempur Breeze

  De kern van Breeze matrassen bevat TEMPUR Climate Material™ oftewel TCM. In combinatie met een 3D-hoes helpt dit bij het beheren van het microklimaat om u heen wanneer u slaapt. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Een laag TCM met dikke wanden van open cellen zorgen vervolgens voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler kunt slapen.

  Speciale introductie actie Tempur Breeze

  Profiteer nu van extra voordeel en geniet van het gevoel koeler te slapen met onze TEMPUR Breeze matrassen in combinatie met een TEMPUR bedbodem. Uw matras heeft een langere levensduur en kan nog beter ventileren.

  Tijdens de introductie van Tempur Breeze ontvang je tot 700 euro korting op een matras en/of bedbodem. 

  - Kiest u voor een Breeze matras + vlakke bedbodem (Flex 500 of Flex Cloud 500) dan is de korting € 300,- per ligplek

  - Kiest u  voor een Breeze matras + tweemotorige bedbodem (Flex 2000, Flex Cloud 200 of Flex Cloud 3000) dan is de korting € 500,- per ligplek

  - Kiest u voor een Breeze matras + viermotorige bedbodem (Flex 4000 of Flex Cloud 4000) dan is de korting € 700,- per ligplek

  Actievoorwaarden:

  - Alle acties zijn geldig van 25 maart tot en met 31 mei 2014
  - De acties mogen niet onderling of met andere acties gecombineerd worden 
  - Vanaf breedtemaat 140 cm wordt de korting verdubbeld (2 ligplekken)


  .
 • Tempur Zero G introductie actie

  Nieuw in de collectie bij Tempur: Het Tempur Zero G Bedsysteem. Een compleet slaapsysteem wat volledig is aan te passen aan je eigen wensen. Denk hierbij aan het ligcomfort, de bedbodem, wel of geen hoofdbord en de kleuren van het bed. Ter introductie van het nieuwe Tempur Zero G Bedsysteem komen wij van Varia Passie voor Slapen graag met een leuke introductie actie:

  Gratis hoofdbord t.w.v. € 996,- bij aanschaf van een Zero G bed (bij afmeting 180 x 200 cm)

  Actievoorwaarden:

  - Alle acties zijn geldig van 25 maart tot en met 31 mei 2014
  - De acties mogen niet onderling of met andere acties gecombineerd worden 

  .
 • Nieuw bij Varia Passie voor Slapen: Curem!

  Nieuw in de collectie van Varia Passie voor Slapen het merk: Curem. Binnen de Curem collectie tref je Matrassen, Bedbodems en Hoofdkussens. Curem is vooral gericht op de drie belangrijkste eigenschappen die een matras nodig heeft voor een gezonde nachtrust: Ondersteuning, Ventilatie en duurzaamheid. 

  Naast deze belangrijkste eigenschappen ligt Curem ook nog eens heel erg aangenaam en is de collectie strak en fris vormgegeven. 

  .
 • Curem: Perfecte ondersteuning voor lichaam en geest!

  Nieuw in de collectie bij Varia Passie voor Slapen: Curem! Curem staat garant voor een gezond en comfortabel ligcomfort. Een prettige nachtrust zorgt voor weldaad voor het lichaam. Daardoor brengt je geest de dag ook weer prettig door. 

  Bekijk de collectie matrassen, bedbodems en hoofdkussens. Wij van Varia Passie voor Slapen laten je graag het unieke ligcomfort van Curem ervaren in onze showroom!

  .
 • Gouden Winter Deal bij Eastborn

  .

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht