Koffie Dutje

26-01-2019

CoffeeNaps: Koffie & Dutjes Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid en probeert met een een dutje van de vermoeidheid af te komen. Beiden zijn op zichzelf een goede oplossing maar wetenschappers zijn het er over eens: het “Koffie Dut- je”, of “Coffee Nap”, is dé oplossing voor wie snel toe is aan wakkere energie!

Lees verder

De Laatste Trends: Hout

02-01-2019

Het is razend populair maar nog lang niet overal te verkrijgen, al tijden een hot item en dé keuze voor wie op zoek is naar een nieuw bed in lijn met de laatste interieur-trends: houten ledikanten.

Lees verder

Zo Kom Je De Koude Winternachten Door

27-12-2018

De winter is begonnen, de eerste sneeuwvlokken zijn al gevallen en iedere week wordt het een beetje kouder. Ook in de slaapkamer dalen vaak de temperaturen naarmate het buiten kouder wordt. De optimale temperatuur om in te slapen ligt ongeveer tussen de 16oC en 18oC, maar niet iedereen vindt dat een aangename temperatuur. Wanneer je het koud hebt in bed kunnen je spieren moeilijker ontspannen en maak je minder effectief gebruik van de slaap.  

Lees verder

Slaapverwekkend nieuws geanalyseerd: De tour win je in bed…. - Volkskrant

18-07-2018

Inmiddels razen de wielrenners door het Franse landschap, de ‘Tour de France’ is weer begonnen. Hele etapes kan ik genieten van dit spektakel op TV, het liefst met alle praatprogramma’s in de avond om de dag weer af te sluiten. Een rustdag in de tour vind ik dan ook super saai! En als we het dan toch over rust hebben:

Lees verder
Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten