Nieuwe bedtextiel collectie: At Home Najaar 2017/2018

27-11-2017

De nieuwe najaarscollectie van At Home is inmiddels binnen. Een collectie die je slaapkamer een heerlijke stoere maar sfeervolle uitstraling geeft. De overtrekken in de collectie zijn gemaakt van een heerlijk zachte katoen. Blijven super mooi ook na veelvuldig gebruik en zijn makkelijk in onderhoud. Kortom tijd om eens te kijken naar de nieuwe dessins in deze collectie!

Lees verder

Tempur: 2e bedtextiel, 50 % korting

21-11-2017

Heerlijk slapen met het bedtextiel van Tempur. Dan is het nu echt tijd om te schakelen. Profiteer van deze mooie eindejaars actie van Tempur. Je ontvangt het tweede artikel nu met 50 % korting.

Lees verder

De juiste maat hoeslaken of dekbedovertrek?

09-11-2017

Een van de meest gestelde vragen in onze showroom: welke maat dekbedovertrek of hoeslaken heb ik nodig? Tijd voor een handig en snel overzicht, waarin je snel kan zien welke maatvoering het beste zou gaan passen.

Lees verder

Beddinghouse Sale: Prachtige kwaliteit dekbedovertrekken voor extra lage prijzen.

02-11-2017

Beddinghouse Sale. Dekbedovertrekken vanaf €25,-. Prachtige kwaliteit dekbedovertrekken voor extra lage prijzen. OP = OP.

Lees verder

Welke maatvoering bedtextiel heb ik nodig voor mijn bed?

03-09-2017

Welke maat hoeslaken en dekbedovertrek heb je nodig? In deze tabel laten we je zien wat de gangbare maten van het hoeslaken en dekbedovertrek zijn voor iedere bed- of matrasmaat. Let op: dit zijn de meest logische maten, maar het kan natuurlijk zo zijn dat iemand een relatief smal of juist breed dekbed op zijn bed heeft liggen.

Lees verder
Banner voor footer