Zo Kom Je De Koude Winternachten Door

27-12-2018

De winter is begonnen, de eerste sneeuwvlokken zijn al gevallen en iedere week wordt het een beetje kouder. Ook in de slaapkamer dalen vaak de temperaturen naarmate het buiten kouder wordt. De optimale temperatuur om in te slapen ligt ongeveer tussen de 16oC en 18oC, maar niet iedereen vindt dat een aangename temperatuur. Wanneer je het koud hebt in bed kunnen je spieren moeilijker ontspannen en maak je minder effectief gebruik van de slaap.  

Lees verder

Alles Over Dons

29-06-2018

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw dekbed, wordt je al snel overvallen door de vele opties. Dons, synthetisch, wol, kapok, kameel en ga zo maar door. Ieder materiaal heeft weer zijn eigen voor en nadelen en warmte regelende eigenschappen, zo ook dons. In deze blog lees je alles over de eigenschappen van donzen dekbedden.

Lees verder

Zomerdekbed Katoen

13-12-2017

Tijdens de zomer kan het een uitdaging zijn om het klimaat in bed goed te regelen. Het luxe Zomerdekbed Katoen uit de Passie voor Slapen collectie is een perfect dekbed om de temperatuur in bed te regelen. Het dekbed is ontwikkeld om de juiste temperatuur te bieden tijdens de zomer. Nu extra scherp geprijsd!

Lees verder

Zomerdekbed Zijde

13-12-2017

Tijdens de zomer kan het een uitdaging zijn om het klimaat in bed goed te regelen. Het luxe Zomerdekbed Zijde uit de Passie voor Slapen collectie is een perfect dekbed om de temperatuur in bed te verbeteren. Het dekbed is ontwikkeld om de juiste warmte te bieden tijdens de zomer. Nu extra scherp in prijs!

Lees verder

Dekbed 4 seizoenen Synthetisch

13-12-2017

Een wasbaar dekbed die je het hele jaar door kunt gebruiken! Dat is het 4-seizoenen microvezel dekbed van Passie voor Slapen!

Lees verder
Banner voor footer