Ahmed Akin

Slaapadviseur

Deze baan is op mijn lijf geschreven!

'Slapen, je kunt mij niet gelukkiger maken’, vertelt Ahmed Akin. ‘Uitslapen dat doe ik gewoon echt graag. Wat is er nou mooier dat ik in mijn werk gewoon de hele dag kan bezig zijn met het adviseren over een van mijn grote hobby's?’

‘De hoofdmoot van mijn werk is onze klanten adviseren op het gebied van nachtrust en de slaapkamer. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het gehele traject wat volgt van bestelling tot aan de aflevering. Ik vind het vooral prettig dat Kees en Lisette mij de vrije hand geven om het traject voor de klant zo goed mogelijk te begeleiden. Het klant belang staat voorop en die wetenschap maakt dat het niet ingewikkeld is om mijn functie uit te voeren'.

'Mijn bed thuis heeft inmiddels een heerlijk matras uit onze collectie. Ook het dekbed en de kussens heb ik vrij snel vervangen toen ik eenmaal bij Varia kwam werken. Wat een ontzettende overgang was dat. Ik sta op punt te verhuizen en dan moet er natuurlijk een mooi nieuw bed gaan komen. Ik kijk er echt naar uit om alles samen met mijn vrouw te gaan uitzoeken'.

'Voordat ik bij Varia aan de slag ging heb ik verschillende verkoopfuncties gehad, bij verschillende bedrijven. Ik heb een open sollicitatie gestuurd naar Varia omdat het bedrijf mij erg aansprak. Mijn droombaan is nou eenmaal klanten adviseren. Aangezien het advies bij Varia enorm belangrijk is, ben ik hier als een vis in het water'.

'Expeditie Robinson, mijn deelname aan dat programma? Dat gaat hem echt niet worden denk ik! Ik ben zo enorm gehecht aan mijn eigen matras, dekbed en hoofdkussen. Ik slaap gewoon het liefste in mijn eigen bed'.

Neem contact op:

Telefoon: 0172 47 00 32
Mobiel: 06 39493003