Passie voor Slapen is een erkende slaapspeciaalzaak volgens het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Deze CBW Erkenning zorgt voor extra zekerheden op jouw aankopen bij Passie voor Slapen. Bovenop de garanties die van toepassing zijn volgens het CBW, biedt Passie voor Slapen je nog extra zekerheden op gebied van Service en Garantie:

Onze werkwijze is eigenlijk heel simpel. Klant niet tevreden, dan lossen we dat op. Voorrijkosten? Die kennen wij niet. Onze medewerkers hebben alle bevoegdheid om problemen gewoon op te lossen. Van problemen liggen we wakker, en dat kan natuurlijk niet met een 'Passie voor Slapen'. Daag ons maar eens uit, je zult ervaren dat onze service ver gaat!

Onze webshop
24 uur per dag online

De vertrouwde service van Passie voor Slapen ook online in de webshop! Op je bestellingen via onze webshop, ontvang je dezelfde service & garantie als via onze showroom.

Afspraak maken
Doe het direct!

Passie voor Slapen is 6 dagen per week geopend! Soms is het onmogelijk om tijdens openingstijden een gaatje te vinden voor een slaapadvies gesprek. Maak dan een afspraak buiten openingstijden!

Slecht ter been?
Thuis-bezoek of taxi-service

Voor iedereen is het belangrijk om in een goed bed te slapen. Juist voor senioren en (tijdelijk) minder valide mensen. Maak gebruik van thuis bezoek of onze taxi-service!

Slaapadvies
Iedereen wil lekker slapen!

Iedereen wil lekker slapen. En omdat iedereen lekker wil slapen, is een goed slaapadvies heel belangrijk. Je brengt tenslotte een derde deel van je leven door in dat fijne bed van Varia Passie...

Slaapgarantie
90 nachten!

De slaapgarantie van Passie voor Slapen is onderverdeeld in matras & bedbodem, hoofdkussen en dekbed. Elk met eigen voorwaarden.

Betaling van de aankoop
De betaalservice van Passie voor slapen

Bij Passie voor Slapen is een aanbetaling niet nodig! Ook is het mogelijk de aankoop in maandeijkse termijnen te betalen.

Bezorging & Montage
Alles netjes achterlaten

De eigen bezorgservice van Passie voor Slapen brengt al je aankopen netjes aan huis. Sterker nog: de monteurs zorgen dat de nieuwe slaapkamer kant-en-klaar en spic-en-span wordt achtergelaten. Je k...

Afvoeren oude bed
Weg met die matras

Waar laat ik mijn oude matras? Opbergen op zolder of in de schuur? In de logeerkamer? In de speelkamer van de kids? Of op het dak van je auto naar de vuilstort? Voor Passie voor Slapen bestaat dit...

Laagste prijs garantie
Altijd de scherpste prijs

Passie voor Slapen heeft een laagste prijs garantie. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig: als elders exact hetzelfde artikel tegen een lagere prijs wordt aangeboden dan krijg je het verschil – onder voorwaarden – uitbetaald!

Algemene Voorwaarden
Duidelijke service & garantie

Bovenop de garanties die van toepassing zijn volgens het CBW, biedt Passie voor slapen je nog extra zekerheden op gebied van Service en Garantie:

24 uurs service
Wij gaan snel aan de slag mocht er eens iets zijn!

Wij gaan snel aan de slag mocht er eens iets zijn! 24 uur per dag 7 dagen in de week. En komt de nachtrust niet in het geding dan helpen wij je natuurlijk op de eerst volgende werkdag!

Stylingsadvies
1 op 1 advies van onze stylist

Natuurlijk is het ligcomfort van het bed het aller belangrijkste voor een goede nachtrust. Maar ook in de omgeving van je slaapkamer kun je zorgen voor een prettige sfeer die vervolgens weer bijdra...

Bescherming vlekken
Royal Textile Care

Bij Passie voor Slapen zorgen we graag dat jouw boxspring ook over tien jaar nog keurig toont. Bij aanschaf van een boxspring voeren wij voor 75,00 euro de Royal Textile Care behandeling uit.

Onderhoud bed, bedtextiel en slaapkamer
Tips en adviezen voor onderhoud

Omdat de slaapkamer zo intensief gebruikt wordt, adem je van alles in, ook stoffen die slecht zijn voor de gezondheid. Een goede hygiëne in de slaapkamer is daarom erg belangrijk. Het juiste o...

Retouren
Niet tevreden met uw aankoop? Wij helpen u met het retourneren van het product.

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan kunt u het product binnen 14 dagen onder bepaalde voorwaarden retourneren.